Kirkedrift.dk – Gode råd om istandsættelse af kirker

0

Står den kirke, som du arbejder i netop nu over for en tiltrængt istandsættelse? Så kan det virkelig anbefales, at du finder information og gode råd om istandsættelse af kirker samt gode leverandører. En istandsættelse foretager man ikke så ofte, så det kan i allerhøjeste grad betale sig at gribe det rigtigt an. Det sparer tid, penge og energi. Kirkedrift.dk er tilrettelagt sådan, at det giver vejledning om den daglige drift af kirker som fx restaurering samt gode leverandører.    

Brug de bedste materialer til istandsættelse af kirker

Hvilke materialer, der skal bruges til netop din kirke, afhænger naturligvis af, hvad der skal laves. Skal der laves grundige reparationer af fx dybe revner, skal der bruges grov mørtel. Til de sidste lag på reparationer bruges fin mørtel. Hvilke kalkmørtler, der skal bruges, afhænger også af fugtindhold, og hvorvidt det er til indvendige eller udvendige vægge. Der findes heldigvis færdigblandede mørtler i forskellige styrker og kornstørrelser, så der er materialer til ethvert behov. Du kan læse grundig information om dette på Kirkedrift.dk og tillige læse om kalkningsprocesser, indfarvning af kalk osv.

Kalk A/S – En leverandør med relevante kvalitetsprodukter

Desuden kan du læse om Kalk A/S, der sælger alle de anbefalede kvalitetsmaterialer. Kalk A/S opstod som en sideforretning til murerfirmaet Rødvig, hvis speciale var istandsættelse af kirker. Således har Kalk A/S udgangspunkt i et murerfirma, der havde konkret erfaring med restaurering af de danske kirker. De havde knowhow og specialiseret erfaring og valgte at anvende denne viden i Kalk A/S. Når man handler med Kalk A/S, handler man derfor med et firma, der ved, hvad istandsættelse af kirker drejer sig om.     

Kirkedrift.dk

På Kirkedrift.dk kan du læse lærerige artikler om de mange forskellige aspekter af kirkedrift og om hvilke leverandører, du med fordel kan bruge. Læs Kirkedrift.dk, og øg kvaliteten af den daglige kirkedrift. 

 

Share.

About Author