Kvalitetsstempler fra garvede gravører

0

Gravør Dynesen er en team af professionelle og legesyge gravører, som brænder for at få dine budskaber ud med tryk og formater, der udstråler kvalitet og kompetence. Har du en opgave inden for lacergravering, fræsegravering, overfladebehandling, specialopgaver eller andet, finder du et godt tilbud på solid service hos Gravør Dynesen – hver gang. Det gælder også, når du skal købe stempler til arbejdspladsen.

Professionel service der får dine budskaber ud

For Gravør Dynesen er målet enkelt. Med moderne teknikker, stor professionel erfaring og kreative hoveder bag gravøropgaverne, arbejder de for at finde frem til det nemmeste og mest optimale løsnigner til dine gravør opgaver. De varetager alle faser i gravørfaget, lige fra design, rentegning, skalering, slibning, polering, gravering, fræsning, og til pudsning og farvning.

Du finder et udvalg af moderne og brugervenlige stempler, som er designet til at få din tekst klart, præcist og holdbart ned på papiret.

Brugervenlige stempler til præcise resultater

I online kataloget finder flere forskellige typer af stempler, som hver har sine fordele. Du finder gummistemplerne Trodat, Alpo og Reiner, samt brændestempler, prægestempler, segl og signetter.

Gummistempelr egner sig til til de fleste standard stempelopgaver på papir, som dokumenter, kuverter og lignende. Brændestempler anvendes typisk som mærkningsmetode i ting af træ og plastic, som f.eks. værktøj, møbler, vinkasser eller paller. Prægestempler kaldes også stålstempler eller slagstempler. Denne stempeltype anvendes på materialer som metal, ler, læder og træ, typisk i form af smykker og maskindele, eller som et mere eksklusivt udseende stempel på eksamensbeviser, invitaioner eller lignende papirformater. Har du spørgsmål til valg af stempel, kan du altid få råd og vejledning hos Gravør Dynesen.

På alle stempler kan du både vælge farve, skrifttype og evt. logo. Du ender på den måde med unikke resultater, der afspejler din arbejdsplads på bedste vis. Find udvalget af stempler på gravordynesen.dk.

 

 

 

Share.

About Author