Kom ud på bølgen blå med en fritidskajak

0

En fritidskajak er oftest en betegenlse for en SitIn kajak, som er lidt bredere og kortere end de kajakker, man typisk finder i en havkajakklub. Som navnet antyder sætter du dig altså ned i kajakkens Cockpit og sider altså derfor nede i kajakken skal. Du kan også finde modeller, hvor du sidder ovenpå kajakken, og disse hedder meget naturligt SitOn kajakker. Hos Kajakforalle.dk finder du de lækre fritidskajakker og ofte til en god pris.

Fordelen ved en fritidskajak

Fordelene ved en fritidskajak er mange. Da de er kortere og bredere end de større og tungere havkajakker, så betyder det også, at de er nemmere at manøvrere, utroligt handy at opbevare og nemmere at transportere fra A til B. Skal du have din fritidskajak med i sommerhus eller på campingturen, eller skal den ned i cykelkælderen i lejligheden, så er det altså en nem sag at få den med dig eller få den på plads. En anden fordel er dens typiske 65 cm bredde, som giver en enorm stabilitet. Derfor kan du altså trygt sidde roligt i din fritidskajak og kigge på fugle eller bare nyde omgivelserne i dens komfortable sæder, der giver dig den perfekte støtte.

Slip for dyre kurser

Har du længe ønsket at komme ud i kajak, men har ikke haft råd til dyre kurser eller medlemskab i en havkajakklub for at komme afsted? Så er du heldig, for med en fritidskajak behøver du ingen af de førnævnte dele. Du skal blot investere i kajakken, få den ned til noget vand og padle derudad. Nemmere bliver det ikke.

Pas på dig selv

En fritidskajak er ikke lige så hurtig eller kampdygtig mod store bølger som en havkajak. Det er derfor vigtigt, at du tager dine forholdsregler, hvis vandene ikke er rolige, når først du bevæger dig ud. Men passer du på dig selv, så får du de bedste ture i din nye lækre fritidskajak som du finder hos kajakforalle.dk.

Share.

About Author