3 tips til at holde hus og have pænt

0

Der findes mange gode husmorråd at hente, når der skal gøres rent i hus og hjem, men det er nok ikke alle sammen, som du kender til eller har hørt om. Derfor har vi i denne artikel samlet nogle bud på, hvordan du kan holde hus og have pænt, så du kan imponere både gæster og naboer.

Højtryksrenser til fliserne

Noget, som mange husejere døjer med år efter år, er alger på og mellem fliserne. Det er næsten uundgåeligt, særligt fordi alger vokser sig store i skyggen. Det et vigtigt at huske på, at alger ikke er farlige, men de unægtelig ikke særligt pæne at kigge på, medmindre man anser dem som patina. Med højtryksrensere kan du komme problemet hurtigt og effektivt til livs, samtidig med at du ikke sprøjter dårlige ting i jorden.

Rens tagrender flere gange årligt

Det er vigtigt at rense tagrender, hvis du gerne vil sikre dig, at der ikke hober sig ting op i renderne, som kan blive til et større problem end bare lidt snavs. Særligt om efteråret skal du være opmærksom, fordi det er her, at bladene falder af træerne og sætter sig fast og blokerer for vandet, som kan påvirke tagkonstruktionen.

Tjek alle rum i huset mindst en gang om måneden

Hvis du har et stort hus, har du sikkert også rum, som du kun ganske sjældent bruger. Det betyder, at du reelt set ikke ved, hvad der sker bag det store skab i gæsteværelset. Du bør tjekke alle hjørner af hjemmet mindst en gang om måneden for at undgå ubehagelige overraskelser med fugt, skadedyr eller andet.

Share.

About Author