Hos Frugtkurven har de en løsning, der passer til jeres behov

0

De har eksisteret i mere end 17 år, og de ved hvad der skal til. Hos Frugtkurven kan de til din virksomhed levere et sundere alternativ til den traditionelle slik og kage. Faktisk er de hos Frugtkurven Danmarks største leverandør af firmafrugt i frugtkurve og frugtkasser. Mere end 175.000 stykker frisk frugt leveres hver uge til virksomheder i hele Danmark. Dette både til små, til mellemstore og til store multiinternationale virksomheder. Fordelen hos Frugtkurven er, at der er løsninger til alle størrelser af organisationer og virksomheder.

Kerneværdierne hos Frugtkurven er kvalitet, smag og variation. Og dem bliver der ikke gået på kompromis med. Der arbejdes hele tiden med årstidens frugter. Og hele tiden er der fokus på at udvikle og forbedre konceptet hos Frugtkurven. Og der er altid 25 % bananer i løsningerne.

Der er rigtig mange muligheder at vælge imellem hos Frugtkurven.dk. Som udgangspunkt er mulighederne opdelt i de tre kategorier, basisfrugt, frugtkurve og de store frugtkasser. Under hver kategori er der så flere størrelser at vælge imellem. Dermed er der muligheder til alle størrelser af behov. Desuden er der mulighed for at vælge en ordning med at få leveret øko nøddeposer, der kan udgøre det som en sund snack i hverdagen. De økologiske nøddeposer er en blanding af alverdens tørrede bær og nødder, og du kan få det boost, du har brug for om eftermiddagen.

Alt blive håndpakket på virksomhedens eget pakkeri på Grønttorvet i Tastrup. Naturligvis bruger alle i produktionen kliniske handsker i forbindelse med håndteringen af frugten. Det er super let at bestille sit abonnement online på Frugtkurven.dk. Alt bliver leveret med egne faste frugt-chauffører direkte til døren. Sikkert, nemt og personligt. Og priserne er 100 procent gennemskuelige og helt fri for ekstra gebyrer. For hos Frugtkurven tror de på gennemsigtighed og tryghed. Service er altid i top og det er let at gøre dine medarbejdere mere tilfredse.

Share.

About Author