Find din foredragsholder på Moderator.dk

0

De rigtige foredagsholdere kan gøre den helt store forskel ved dit arrangement. Skal din konference, kursus, debatarrangement eller lignende blive en stor succes, så skal deltagerne føle, at de får et stor udbytte med hjem. Dette kan de få ved, at du har fundet den rette foredragsholder, der kan bidrage med lige præcis det, der giver folk noget med hjem.

Hos Moderator.dk kan du finde et stort udvalg af foredragsholdere, og altid lige præcis en, der passer til dit behov. Moderator.dk er stedet, hvor du meget hurtigt kan få et overblik over et stort udvalg af relevante foredragsholdere. Moderator.dk har rødder tilbage til 2003, og har opbygget et stort netværk af blandt andet journalister, som er super velegnet til at booke som moderator, ordstyre eller foredragsholdere. Selv når du er under stort tidspres, kan du via Moderator.dk finde en optimal løsning. Blandt fordelene ved at benytte Moderator.dk er, at du ikke behøver betale et kæmpe honorar. Uanset hvor kendte de forskellige journalister er, har de accepteret de takster, som der arbejdes med på Moderator.dk.

Mange spændende muligheder

Du kan vælge blandt et imponerende stort og bredt udvalg af foredragsholdere via Moderator.dk. Blandt disse kan nævnes journalist Adam Holm, der er specialist i Mellemøsten, islam, nationalisme, historie og international politik, men også kan tale om værdipolitiske spørgsmål og danske samfundsforhold. Men der er naturligvis masser af andre muligheder. Cecilie Beck har arbejdet på TV2 og DR, og har speciale indenfor social- og sundhedspolitik og også stor viden om det danske erhvervsliv. Clement Kjersgaard er kendt af de fleste for mange debat TV-programmer. Kjersgaard kan tale om rigtige mange ting, og er blandt andet via sin rolle som chefredaktør på magasinet RÆSON specialist i storpolitik. Henrik Qvortrup er blandt andet kendt for at have været chefredaktør for Se & Hør. Qvortrup har stor viden om dansk politik og mediernes rolle i samfundet. Jacob Fuglsang har siden 1993 skrevet om uddannelsespolitik, er redaktør på Politiken, og specialist i at tale om netop uddannelse.
Men du kan også vælge et kendt ansigt som foredragsholdere. De fleste dansker kender Jens Gaardbo, der har været på TV2 stort set siden TV-kanalen blev startet. Gaardbo har stor kompetence inden for formidling. Michael Kamper har super stor erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse, og er generelt en meget efterspurgt til mange formål. Line Gertsen har blandt andet fået Cavling-prisen, og har i mange år været DRs ansigt på den undersøgende journalistik. Så det er naturligvis dette som Gertsen kan tale om. Du har et super stort udvalg af muligheder for foredragsholdere via Moderator.dk, så du kan helt sikkert finde det du skal bruge.

Kan altid finde alternativ

Er du under tidspres kan du naturligvis komme ud for, at den foredragsholder som du ønsker, er optaget på den dato du holder dit arrangement. I dette tilfælde kommer det store netværk, som de har Moderator.dk dig til gode. Hurtigt vil de kunne finde et alternativ, der lever op til dine krav, og dermed kan Moderator.dk være med til altid at sikre at dit arrangement bliver en succes.

Share.

About Author