Udlejning af partytelte på Sjælland til favorable priser

0

Skal du arrangere en konfirmation, et bryllup, en barnedåb, en fødselsdag eller en anden festlig begivenhed på Sjælland, og er du på udkig efter en rigtig god leverandør af partytelte på Sjælland, så tilbyder firmaet Vi Er Til Fest et stort udvalg af festtelte til favorable priser. Du kan vælge mellem mange størrelser telte som eksempelvis er 3, 6, 9 eller 12 meter brede, eller du kan vælge et pagodetelt (spidstelt). Alle teltene har 50 % vinduer, så dagslyset strømmer ind og gæsterne kan kigge ud i den skønne grønne have eller park, hvor festen bliver holdt. Det er også muligt at få leveret telte med panoramatag og panoramasider, hvis du ønsker det. Alle telte er certificerede, så de lever op til gældende regler, ligesom alle telte er forsikret og udlejes med forsikring. Når du bestiller et telt hos Viertilfest.dk, så får du det leveret opsat og nedtaget, så du ikke selv skal bekymre dig om den praktiske del.

Kvalitetstelte, pakkeløsninger og professionel rådgivning 

Vi Er Til Fest leverer telte overalt på Sjælland, Lolland, Falster og Bornholm, og du har desuden mulighed for at købe pakkeløsninger, som også inkluderer lys og varme i teltet, borde, stole, service samt opvask. Vi Er Til Fest er kendt for at yde en rigtig god service med stor entusiasme og energi. Firmaet tilbyder at komme gratis ud til dig som kunde og besigtige det sted, hvor du gerne vil holde dit arrangement. Sammen finder I den rigtige type telt og løsning, som passer perfekt til dine ønsker og behov, så du får en fantastisk og uforglemmelig dag i selskab med dine gæster. Det er selvfølgelig vigtigt, at teltet passer i størrelsen til det antal gæster, du har inviteret, så der er plads til alle. Du skal regne med ca. 2 kvadratmeter per person, og så skal du også overveje, hvor meget plads der skal være til f.eks. gavebord, buffet eller dansegulv. Derudover kan du kigge i galleriet på hjemmesiden og se, hvordan de forskellige telte ser ud og finde inspiration til, hvilken model der passer bedst til din fest.

Gode tilbud til konfirmationen og studentergildet

Har du en kommende konfirmand eller student i familien, så er det oplagt at fejre det udenfor i det gode vejr og den skønne natur, og lige nu finder du rigtig gode tilbud på telte og pakkeløsninger hos Viertilfest.dk. Det er også blevet populært at fejre bryllupper i skønne naturomgivelser, og med et flot hvidt telt, kan du skabe smukke og romantiske rammer om din og din partners helt særlige og unikke bryllupsfest. Skal du arrangere en firmafest, så kan du leje et telt eller købe en pakkeløsning hos Viertilfest.dk, som også omfatter udlejning af stole, borde, service og scene, og firmaet kan desuden hjælpe dig med catering, serveringspersonale og musik/underholdning, så du kan koncentrere dig om at få en hyggelig dag sammen med dine kolleger eller ansatte. Du kan nemt kontakte Viertilfest.dk og indhente et gratis og uforpligtende tilbud, og du kan være sikker på at få meget kvalitet for pengene.

Share.

About Author