Greenharmony.dk

0

Går du op i økologi, og at de produkter, du bruger, er så naturlige som overhovedet muligt? Så er Greenharmony.dk den rette webshop for dig, da her kun forhandles produkter, der er enten økologiske eller naturlige. Du finder make-up og hudplejeprodukter, der er nøje udvalgt og ikke tilsat parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer. Vi er omgivet af farlig kemi til daglig, men du kan gøre dit for at undgå kemikalier i de produkter, du putter på din hud og plejer dig selv med. Produkterne hos Green Harmony henvender sig primært til den grønne forbruger, der er bevidst om indholdsstoffer i de produkter, vedkommende benytter sig af. Ved at handle hos Green Harmony får du en tryghed og vished om, at du hverken skader miljøet eller dig selv – det er ren fornuft og omtanke for både dig selv og den omgivende verden. På Greenharmony.dk er det hele samlet, alle de naturlige og økologiske produkter, du måtte have brug for. Det gør det nemt for dig som kunde – du skal ikke lede flere steder, men kan i stedet finde det hele her.

Hos Green Harmony kan du købe såkaldte “rene” varer, så fri for kemikalier som muligt. Du finder blandt andet produkter fra Maria Nila, som i den grad er et upcoming brand lige for tiden. Det svenske mærke er en vegansk hårplejeserie med gode, populære produkter, der tæller alt fra shampoo og balsam, til hårmasker, arganolie, tørshampoo, stylingcreme samt hårkur med midlertidige farvepigmenter.

På webshoppen finder du også det fantastiske mærke Raunsborg, som har vundet indpas på det danske marked – og vundet forbrugernes hjerter. Modedesigneren Jim Lyngvild står bag serien, som er inspireret af nordiske urters fantastiske egenskaber. Produkterne består altså af naturlige ingredienser og er milde, men samtidig kan du forvente effektive produkter, der virker. Prøv for eksempel Raunsborg håndcremen og shampooen, der er blandt bestsellerne. 

 

Share.

About Author