Gode tilbud på smart militærtøj til den professionelle soldat, jægeren og fritidsfolket

0

Er du professionel soldat, eller kan du lide at gå på jagt, fiske eller opholde dig udendørs i fritiden, så finder du et stort udvalg af militærtøj i MultiCam til favorable priser hos Xtragrej.dk. Det kan også være, at du kan lide armylooket og ønsker at have det på som streetwear, og så finder du ligeledes et bredt udvalg af militærtøj i armystyle i webshoppen. Militærtøjet er fremstillet i slidstærke materialer og kan holde til brug i alle typer af krævende situationer, og tøjet er komfortabelt at have på, også når temperaturerne svinger fra høj varme, til frost, eller når regnen pisker ned.

Militærtøj til alle situationer og alt slags vejr

I sortimentet i webshoppen finder du slidstærke, vandtætte og åndbare kampuniformer i original MultiCam, som giver optimal terrænsløring, og som egner sig perfekt til taktisk brug. Soldater, der befinder sig i kampzoner, kan med fordel vælge modellen Mission Smock, som er en kampjakke fremstillet i brandhæmmende materialer, der mindsker brandskader, hvis man f.eks. møder vejsidebomber. Skal du opholde dig mange timer udendørs i koldt vejr i forbindelse med militæroperationer, jagttur, fisketur eller spejdertur, er det vigtigt at være varmt klædt på. I webshoppen finder du et godt tilbud på FRAG Soft termosæt med indbygget brandbeskyttelse og antibakteriel, og du finder Tactical Tight Fleecetrøjer med høj varmeevne. Til den aktive jæger finder du eksempelvis Termo Original Jægertrøje med polokrave og Termo Original Jægerbuks, som begge er opbygget efter 3-funktionsprincippet, dvs. at tøjet er både absorberende, svedtransporterende og isolerende, hvilket gør det utrolig komfortabelt og lækkert at have på udendørs. Du finder gode tilbud på bukser som eksempelvis TDU kampbukser i multicam til den professionelle soldat, som har en fantastisk pasform med selvjusterende talje, der giver stor bevægelsesfrihed, uanset hvilken situation du befinder dig i. Bukserne er fremstillet i slidstærkt ripstop materiale med smarte lommer. Arktis Waterproof bukser med indbygget membran, der gør dem vandtætte og åndbare, er en anden rigtig god militærbuks til den professionelle soldat. Du finder desuden smarte shorts og bukser i lækker, som også kan anvendes på jagtturen, spejderturen eller i fritiden, hvis du bare elsker armylooket. Du finder også et stort udvalg af T-shirts, kasketter, huer, handsker, skjorter, bælter, sokker og undertøj i god kvalitet fra kendte brands, så din beklædning altid beskytter dig og giver dig maksimal komfort, uanset om det er militærarbejde du udfører, eller om du opholder dig i naturen i din fritid.

Høj kvalitet og faste lave priser

Når du handler hos Xtragrej.dk, er du garanteret god kvalitet til faste lave priser, og du finder mange gode tilbud i webshoppen. Du kan altid få professionel rådgivning, hvis du har brug for vejledning i forbindelse med valg af militærtøj. Når du har gennemført din bestilling, får du dine varer hurtigt leveret, og handler du for mere end 899 kr., så er fragten gratis. Du har altid 30 dages returret og gratis ombytning. Der kommer løbende nyheder i webshoppen, og du finder altid det bedste militærtøj fra alle de kendte kvalitetsbrands i verden hos netbutikken Xtragrej.dk.

Share.

About Author