Rideudstyr af høj kvalitet

0

More Horse er både en webshop og en fysisk butik, der forhandler heste-og rideudstyr. More Horse er ejet af en familien Melvej, for hvem heste og ridning er en fast del af hverdagen. Familiens egen erfaring inden for området rideudstyr danner grundlaget for både webshoppen og den fysiske butik i Grindsted, hvor du kan købe prisvenligt udstyr af topkvalitet til både hest og rytter.

Du kan hos More Horse finde mange forskellige brands indenfor hesteudstyr, samt mange forskellige prisklasser. Udover det store sortiment bestående af varer og produkter til yderst fordelagtige priser, kan du opnå øvrige fordele ved at melde dig ind i kundeklubben hos More Horse. Det fungerer således, at du optjener 15 point hver gang du har købt for 100 kr. Disse point kan du bruge i pointshoppen, der løbende bliver opdateret med spændende og brugbare produkter.

More Horse byder på et væld af udstyr til din firbenede kompagnon, herunder dækkener, trenser og tilbehør hertil, underlag til sadlen, grimer, træktove, udstyr til longering og meget, meget mere. Også til rytteren har vi en stor mængde udstyr, blandt andet ridehjelme, ridetøj og støvler.

Vi stræber efter at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt at købe rideudstyr. Med vores brede sortiment, både online og i vores butik, er du godt dækket ind når det gælder udstyr. Hvad enten du har egen hest eller blot modtager rideundervisning i ny og næ, bør du have udstyret i orden, ikke mindst af sikkerhedsmæssige årsager. Hos os finder du blandt andet en række forskellige sikkerhedsveste og rygbeskyttere. Det er vigtigt at huske, at en hest er et levende dyr. Du bør altid tage dine forholdsregler, både når det gælder sikkerhed og når det gælder hestens velbefindende. Er der noget vedrørende pleje, sikkerhed eller andet, du er i tvivl om, bidrager vi gerne med råd og vejledning til hvad du bør gøre i forhold til dig selv og din hest.

Share.

About Author