Oplev naturen med et lufttelt fra Campingudstyr.dk

0

Hos Campingudstyr.dk holder de af ferier i naturen, og har sammensat et bredt online katalog af campingudstyr til nye og garvede campister. Her kan du sammensætte udstyret til din campingtur fra bunden, eller finde inspiration til nyt og moderne campingudstyr. Du finder bl.a. et udvalg af lufttelte, som med sin brugervenlighed og hårdførhed er et praktisk alternativ til de traditionelle fortelte med stænger.

Moderne campingudstyr fra Campingudstyr.dk

Drømmer du om flere ferieoplevelser med familien, som har naturen som omdrejningspunkt? En ferie under primitive forhold, hvor campingvogn og fortelt danner rammerne for opholdet, skaber det perfekte rum for nærvær og uforglemmelige ferieminder. På Campingudstyr.dk kan du gå på opdagelse i et online katalog, som er sammensat af professionelle campingentusiaster med sans for komfort og design.

Du finder alt hvad du skal bruge inden for campingmøbler, fortelte, reservedele til campingvogne, el-artikler, grilludstyr, køkkenudstyr, vandartikler, gasartikler osv. Du finder i webshoppen alt, der skal til, for at få en komfortabel campingferie med familien eller venneflokken. Er du førstegangscampist, finder du information om alle produkter, og anbefalinger til dine køb. Er du garvet campist, finder du inspiration til nye gimmicks og flere muligheder, mens I er på farten i campingvognen.

Praktiske lufttelte til din campingvogn

Lufttelte er et innovativt alternativ til de klassiske fortelte med stænger, som vi kender dem. Formålet med luftteltene er det samme, og du kommer ikke til at mangle noget fra de gamle fortelte. Forskellen består i, at de nye lufttelte ikke holdes oppe ved hjælp af teltstænger, men derimod 3 luftkanaler. Med et lufttelt, skal du altså pumpe teltet op med en medfølgende pumpe, og du har et fortelt som du kender det.

Lufttelte er fleksible og lader sig ikke slå ud af kraftig blæst. Med et lufttelt er der ingen stænger der vejer, og ingen stænger der knækker i voldsomt uvejr. Læs mere på Campingudstyr.dk og tag et kig på deres brede udvalg af lufttelte.

 

 

 

Share.

About Author