Køb præmaturetøj hos farmorsoutlet.dk

0

Som forældre til et for tidligt født barn er der mange bekymringer, som nemt kan komme til at overskygge glæden ved forældreskabet. Får barnet den rette opmærksomhed, den rette mængde ernæring, de rette stimuli – eller måske for mange stimuli? Hvad betyder det på sigt, at barnet er født for tidligt – og hvordan skal forældre forholde sig til et præmaturt barns udvikling? Barnets beklædning bør ikke fylde noget blandt disse bekymringer. Især fordi der er mange muligheder for at klæde sit præmaturbarn smukt og komfortabelt. Blot fordi man er for tidlgt født behøver man ikke stille sig tilfreds med hospitalstøj de første måneder indtil man kan passe normalt babytøj!

 

Hos farmorsoutlet.dk finder du tøj i alle de mindste størrelser, til de små størrelser. Samtlige kendte og velrenommerede fabrikanter af ptæmaturetøj er repræsenteret i sortimentet hos farmorsoutlet.dk: Fixoni og Boowoo, Tiny Me og Blue Suede Moose, som kreerer alt fra kuvøsetøj til puslemåtter.

 

Som noget helt enestående har du hos farmorsoutlet.dk mulighed for at leje de bittesmå kuvøse-heldragter. Vi ved, at det ikke bliver voldsomt slidt, at det kun er i en ganske kort periode, dit barn skal bruge det, og at det forhåbentlig ikke er noget, man ønsker går i arv til en evt lillebror eller – søster. Vi har samtidig forståelse for, at du måske ikke har lyst eller midler til at investere i babytøj, når du står midt i de trængsler, der følger med et præmaturbarn. Lej tøjet direkte via farmoursoulet.dk og returnér, når barnet er vokset ud af det.

 

Al kuvøsetøj er fremstillet, så der er let adgang til slanger og sonder, og sprakedragterne er uden fødder for at lette bleskift.

 

Se det store udvalg af blebukser, helragter uden fødder, bodystockings, huer, kyser, strømper, sokker og stofbleer – det hele i smukke og glade farver, og selvfølgelig økologisk og fremstillet uden brug af kemikalier og syntetiske stoffer.

 

Share.

About Author