Hold en van(d)vittig børnefødselsdag på Den Blå Planet

0

Der er ikke noget dejligere end at have fødselsdag – i hvert fald ikke når man er barn! Hos Den Blå Planet sætter de en ære i at lægge lokaler og akvarier til børnefødselsdage for små og store grupper året rundt, og være med til at skabe en uforglemmelig dag for børn og barnlige sjæle.

Sjove og lærerige aktiviteter

Der er masser at glæde sig til, når du booker en børnefødselsdag hos Den Blå Planet. Vores glade og dygtige medarbejdere er klar til at give dig en fødselsdag udover det sædvanelige, hvor både du og dine venner få rigeligt at se til. Vi har sammensat en sjovt og varieret program, hvor der både er mulighed for at arbejde med hænderne, lære nyt om livet under vandet, deltage i dyrepassernes arbejdsopgaver og se steder i akvariet, som gæsterne normalt ikke får adgang til!

En børnefødselsdag hos Den Blå Planet starter med en besøg af Regnskovens ‘krible krable vogn’. Vognen er fyldt med kriblende edderkopper, højthoppende græshopper og slimede slanger, som du og dine venner har mulighed for at komme helt tæt på. Her er der mulighed for at være modig og overskride grænser, eller man kan vælge at holde sig på sikker afstand og se på de andre. Herefter bliver det tid til at fodre hajerne! Du og dine venner får lov til at hjælpe vores dyrepassere med sortering og fordeling af maden i akvarierne, og I kommer til at følges ad hemmelige fodergange og opleve livet bag akvariefacaden.

Praktiske informationer

En børnefødselsdag afholdes i weekenderne mellem 10.30-12.00, hvor I vil blive modtaget af en af vores maskotter, Hik eller Plaske. Der kan max være 25 børn med til arrangementet. For børn koster arrangementer 195,00 kr., og voksne deltagere kommer med til normalpris.

Har du spørgsmål til børnefødselsdagsforløbet, kan du altid kontakte vores medarbejdere hos Den Blå Planet. Hold din børnefødselsdag i København og få en dag, du sent vil glemme!

Share.

About Author