Engel uld

0

Engel uld er et mærke som fremstiller det lækreste og mest behagelige tøj til babyer, børn og voksne i materialer af virkelig god kvalitet. Produkterne fra engel uld er altid økologiske og mærket producerer primært i uld og silke. Ulden er ren og certificeret og sikrer dig den højeste komfort. Der er primært basis-tøj at få hos engel uld, og det er derfor den perfekte grundsten i enhver baby eller børnegarderobe fordi du sikrer god kvalitet og komfort samtidig med, at snittene er virkelig fine. De forskellige items fås desuden ofte i forskellige farver. 

Engel uld er særligt godt til den lille eller store familie, som går op i komfort og i at klæde sine små og store i tøj af god kvalitet. Er der en lille ny på vej, er engel uld et godt sted at starte når man skal opbygge en basis-garderobe til den lille dreng eller pige som er på vej. Med engel uld er du nemlig sikker på at dit barn får det bedste af det bedste. 

Indenfor engel uld fås mange forskellige slags bodystockinger og slå-om dragter til de helt små i enten ren økologisk uld, eller i kombinationen af uld og silke. Uld har en utrolig god evne til at holde kropstemperaturen på et naturligt stadie og uld er samtidig godt til at lede fugt væk. Derfor er uld klart et materiale at foretrække til de helt små, så de kan holde sig varme og tørre. Til de lidt større børn findes der både et stort udvalg af lækre t-shirts og leggings i mange forskellige farver. Fælles for alle produkterne er, at de er rare for børnene at have på. Materialet er blødt og man kan nemt bevæge sig i det. Til de voksne er det primært undertøj og nattøj i uld og silke i forskellige spændende farver. 

Share.

About Author