Køb Back On track hos Bot-shop.dk

0

Leder du efter kvalitetsprodukter til hest, rytter og eventuelt hund, så går du ikke galt i byen hos Bot-shop.dk. I webshoppen Bot-shop.dk finder du kendte og velrenommerede mærker inden for beklædning, dækkener, og udstyr til rytter og kusk. Du finder blandt andet sikkerhedsudstyr så som ridehjelme i flere forskellige udformninger, sikkerhedsbriller og visirer samt sikkerhedsveste med reflekser for bedre synlighed i mørke. I beklædningsafdelingen kan du finde regnbusker og frakker, som er velegnede til ride- eller køreture i regnvådt vejr, og til beskyttelse af hesten forefindes også regndækkener og særligt isolerede dækkener, som beskytter hesten på fold, når frost og sne sætter ind.

 

Bot-shop.dk er særligt stolte af at kunne præsentere det innovative brand Back On Track, som med mikrokeramisk teknologi sikrer, at du holder varmen rundt om de udsatte områder som knæ, nakke, skuldre, håndled og albuer. Mange timers ridning i det fri kan – især når det er frostgrader – føre til nedkøling af disse områder, hvilket igen kan medføre eller forværre skader. De keramiske partikler i Back On Tracks produkter reflekterer kropsvarmen, således at blodcirkulationen øges og dine led holder sig varme under rideturen. Du kan sågar få en rar og lun Back On Track ridehjelm, så du ikke kommer til at fryse om ørerne!

 

Udover knæbandager, albuestøtte og halve handsker til håndleddene hos mennesker fås Back On Tracks produkter naturligvis også til vore firbenede venner. Hesten og hunden skal heller ikke lide overlast på rideturen, og med et dejligt blødt sadelunderlag og et par lune gamacher er hesten sikret mod skader og forfrysninger. Dækkener og bandager fra Back On Track kan også sagtens anvendes til hesten som står i stald eller går på fold, og har brug for lidt ekstra beskyttelse mod kulde og vejrlig. Til hunde i alle størrelser findes varmende dækkener, benbandager, bløde hundemadrasser og tæpper.

Share.

About Author