Find den rigtige kettlebell til din træning

0

En kettlebell er en metalkugle, der bruges til motion. Med en kettlebell kan man både træne konditionstræning og styrketræning. En kettlebell kommer i flere forskellige vægtklasser, så det er muligt at være med, lige gyldigt hvilket niveau, man er på. Hvis du har en kettlebell derhjemme, er det nemt hurtigt at træne et kvarter til en halv time, når du lige har tid. Mere behøver du ikke at træne, når du træner med en kettlebell. Det er nemlig meget effektiv træning. Billig-fitness.dk har et stort udvalg af kettlebells i en lang række forskellige vægtklasser. 

Find den vægt, der passer dig

Det er vigtigt ikke at træne med en for tung kettlebell. Så bliver man alt for hurtigt træt og kan også blive øm af træningen. Det kan være meget demotiverende, hvis man lige er gået i gang med at træne. Hvis man har mere erfaring med at træne, ved man sandsynligvis bedre, hvor meget vægt man kan klare. Her er det dog også vigtigt ikke at købe en kettlebell, der er for tung, men den skal selvfølgelig heller ikke være for let. 

Billig-fitness.dk har kettlebells, der vejer mellem to kilo og 32 kilo. Der er dermed stor forskel i vægt. En kvinde, der lige skal i gang med at træne, kan typisk træne med en kettlebell på 8 kilo. En mand, der er nybegynder kan typisk træne med en kettlebell på 12 kilo. Det kommer dog meget an på din fysiske grundform. Kettlebells kan for eksempel også sagtens bruges af ældre mennesker, når de træner, men det er ikke sikkert, at de kan løfte lige så mange kilo. 

Billig-fitness.dk har en chat på deres hjemmeside, hvor du hurtigt kan komme i kontakt med en af deres medarbejdere og får hjælp til, hvor tung en kettlebell du skal købe. 

Træn hele kroppen med en kettlebell

Med en kettlebell er det nemt at komme alle de store muskelgrupper i kroppen igennem. Du forbrænder mange kalorier ved træningen, og dermed opnår du hurtigt et vægttab, når du træner med en kettlebell. Hvis du gerne vil opnå øget muskelmasse, kan du også nemt gøre det. 

Når du træner med en kettlebell, er det altid vigtigt, at du har ret ryg og bruger benene til at løfte med. Husk at varme op, inden du går i gang med øvelserne. Hvis det gør ondt på “den forkerte” måde, skal du stoppe med det samme. Men husk at det også skal gøre lidt ondt, når man træner: Det fører til, at man bliver stærkere. Men det skal gøre ondt på “den rigtige måde”. Hvis du er i tvivl så stop altid. 

På billig-fitness.dk kan du finde forslag til, hvilke øvelser du kan lave med din kettlebell. På nettet kan du også finde en række træningsprogrammer, så du kan få sat system i din træning og komme i gang med at træne rigtigt. 

Lavet i gode materialer

En kettlebell fra billig-fitness.dk er typisk lavet af støbejern og beklædt med sort neopren. Det gør den behagelig at holde på og gør, at den ikke glider ud af dine hænder, når du bliver svedig i hænderne. Hvis det skulle ske, at du taber den, vil neoprenen dog også sørge for, at kettlebellen ikke laver mærker i dit gulv eller andre ting, den måtte ramme. 

Hos billig-fitness.dk giver de altid et års returret. Du får din kettlebell leveret gratis, hvis den koster over 499 kroner, ellers skal du betale 29 kroner for fragt. På hjemmesiden kan du nemt klikke dig ind på de forskellige kettlebells og se, hvilken der vil passe bedst til dig. Du kan også købe pads, der er beskyttelse til fingre og hænder, til når du træner med din kettlebell. 

Share.

About Author