Pas på din krop og dit indre

0

Helseprodukter er gået hen og blevet meget populære. Helseprodukter er produkter, der er gode for en og ens krop. Det kan fx være kosttilskud som ren ingefær, som har vist sig at have en god virkning på at styrke ens immunforsvar eller tranebær kapsler, som har en god effekt mod urinvejsinfektion. Der er også mad- og drikkeprodukter. Det er produkter, der kan være godt for ens krop. Som fx mad uden sukker, eller det kan være økologiske produkter som økologisk te, som også kan have en beroligende effekt på en, så kroppen kommer til at slappe af. Det kan også være cremer som holder ens hud blød som fx en creme eller salve til fødderne, som man kan bruge hver gang, at man har været i bad, så man undgår at få tør hud på fødderne. Det kan også være forskellige ansigtscremer.

 

Helseprodukter behøver ikke kun være produkter som forbedre eller beskytter ens hud, forstærker ens immunforsvar eller mad- og drikkeprodukter, som kan være godt for ens krop. Det kan også være produkter, som gør, at man passer på sig selv. Det kan også være produkter som fodspa, hvor man få sig et fodbad samtidig med, at fødderne får en omgang massage. Varmeprodukter som fx en fodvarmer, som er som en stor sutsko, hvor man kan sætte sine fødder ned i, hvor de bliver varmet. Mange har let ved at få kolde fødder, og her er det en god ting med en fodvarmer. Det kan også være varmepuder eller varmetæpper. Specielle sko eller såler hører også under helseprodukter, da man sørger for at skåne sine fødder og for at aflaste dem.

Så helseprodukter er et vidt begreb. Men helse handler om, at man er god imod sig selv, sin krop og sit indre. Og der findes mange produkter, der kan hjælpe en med det.

Share.

About Author