Få lækker mad bragt ud til festen

0

Skal I holde fest og ønsker I at bestille mad fra et Catering Sjælland? Ebuffet.dk har bredt udvalg af lækre buffeter til store gilder og små sammenkomster. Vi tilbyder vores kunder fleksibel bestilling af mad og levering overalt på Sjælland til billige priser.

 

Få maden bragt til døren

Mange vælger at få maden bragt ud, når de holder festlige sammenkomster derhjemme eller i et forsamlingshus. Fordelene ved at bestille mad udefra til fester er mange. Som værter behøver I ikke at bekymre jer om at skulle handle ind i supermarkedet og stå i timevis i køkkenet for at tilberede maden og anrette den. Hos Ebuffet.dk leverer vi buffeter direkte til døren, som er tilpasset jeres behov og ønsker. I skal heller ikke bekymre jer om at skulle varme de lune retter i ovnen, for de lune retter levereres i en termokasse, så de er klar til at blive sat direkte ind på bordet, når I ønsker det. Vi sørger for det praktiske omkring maden, så I kan koncentrere jer om at hygge jer sammen med gæsterne og få en uforglemmelig fest.

 

Nem og lækker festmad

Fordelen ved at vælge en buffet, når I bestiller mad udefra, er, at I ikke behøver at stå og anrette maden, men at gæsterne selv kan gå hen og tage portioner fra buffeten. Det er nemt at bestille mad online hos Ebuffet.dk, hvad enten I skal holde et større eller mindre arrangement. På vores hjemmeside kan I nemt se, hvilken type buffet der passer til netop jeres arrangement. Bestiller I vores brunch eller frokostbuffet kan I vælge mellem mange spændende kolde og lune retter, hvis I bestiller en vælg-selv brunch eller buffet, eller I kan f.eks. vælge at bestille en pålægsbuffet eller frokostsandwiches. Til receptionen har I mulighed for at vælge mellem buffet eller canapeer. Er I til lækre sushi-menuer, så tilbyder vi fire menuer i samarbejde med Letz Sushi. Skal I holde et middagsarrangement kan I f.eks. bestille en vælg-selv-buffet eller klassisk buffet. Skal I fejre konfirmation eller fødselsdag, kan I bestille et totalarrangement, der består af tre hovedretter med fire slags tilbehør, dessert og natmad. Festen bliver garanteret sjovere for alle, når I ikke skal tilbringe hele dagen i køkkenet, men kan nyde festen og have det sjovt sammen med gæsterne. Hos Ebuffet.dk har vi gennem årene leveret mad til mange tilfredse kunder, som er glade for, at det er nemt at bestille lækker mad udefra, som de kan servere for deres gæster.

 

Prismatch og fleksibel levering

Ebuffet.dk har nogle af de bedste priser på catering-markedet, og finder I noget tilsvarende hos andre catering-firmaer, så tilbyder vi prismatch. Hos Ebuffet.dk ved vi, hvor vigtigt det er, at maden bliver leveret til tiden, så gæsterne ikke skal vente på at få noget at spise. Vi leverer derfor maden præcis på det tidspunkt, I ønsker. Vi leverer kun på Sjælland og desværre ikke til Jylland og ikke-brofaste øer. Vi har LeveringsGaranti, så hvis maden bliver forsinket i mere end 30 minutter, får I en ny buffet helt gratis. Bestillingen hos os er fleksibel, så I kan ændre antallet af gæster op til syv dage før levering, og med en afbestillingsforsikring kan I ændre antallet eller afbestille op til 72 timer før bestilling.

Share.

About Author