Få dit lækre barudstyr til billige penge hos DrinkWorld.dk

0

Både hvis du er professionel i faget eller bare elsker at have en veludstyret bar i kælderen. Så finder du hvad du skal bruge af udstyr hos DrinkWorld.dk.

I princippet finder du et stort udvalg af ting til din fest hos DrinkWorld.dk. Men af barudstyr finder du blandt andet ting som skænkepropper, shakere, isknusere, juicebeholdere samt barværktøj som proptrækkere, mortere, stødere, jiggere, mange forskellige barskeer, en isskovl, citruspressere, istange og en barkniv. Men det er oplagt at starte med et cocktail sæt, så du på en gang får det basale til at komme i gang. Blandt andet kan du få et DrinkWorld gavesæt med ni dele eller et Apollo Cocktail sæt i rustfrit stål med fem dele. Men mulighederne er mange.

Glas til alt

Hos DrinkWorld.dk kan du også finde et stort udvalg af glas til mange forskellige formål. Du kan for glas til longdrinks, ølglas, cognacglas, whiskyglas, snapse og shots glas, glas til martini, margarita glas og også karafler. En spændende mulighed er et store udvalg af ølglas med logoer fra rigtig mange af de kendte ølmærker fra hele verden. Men du kan eksempelvis også få et Irish Coffee serveringssæt med alt hvad du skal bruge til at lave den berømte drink. Og når du bestiller glas hos Drinkworld.dk er det webshoppens ansvar at produktet kommer sikkert frem til din dør.

Gourmet kaffe

En anden spændende ting du kan købe hos DrinkWorld.dk er lækker gourmet kaffe i verdensklasse. Du kan vælge mellem et godt udvalg af kaffebønner fra hele verden. Bønnerne er nænsomt ristet for at fremtrylle de bedste aromaer, der sikrer dig en rigtig god kop kaffe. Du kan blandt andet vælge mellem produkter som Kenya Pearls of Africa, Cafe Créme, Mild Mélange og flere andre spændende. Plus du kan få det populære Mocha Freeze iskaffe eller vælge mellem et godt udvalg af det trendy chai te fra flere producenter. DrinkWorld.dk er også stedet, hvor du finder et stort udvalg af sifonflasker. Disse kan bruges til nemt og hurtigt at lave mange forskellige former for opskummede cremer og saucer.

Også drinksopskrifter

På DrinkWorld.dk kan du også finde en guide til, hvordan du kan lave de lækreste og mest velsmagende drinks til gæster, til dine venner og til dig selv. DrinkWorld giver dig lækre drinksopskrifter, og samtidig får du en oversigt over hvilket udstyr du skal bruge for at lave den pågældende drink. Dette til drinks som blandt andet Mojito, Gin & Tonic, Dark and Stormy, men også Irsk kaffe.

Bredt udvalg af engangsservice

Orker du ikke opvasken efter festen. Så er det oplagt at købe engangsservice hos DrinkWorld.dk. Faktiske fører de engangsservice af super høj kvalitet, så du kan tilbyde dine gæster noget ordentligt at spise og drikke af. Dette er blandt andet produkter fra producenten Duni. Du kan blandt andet få plastik krus i rød eller blå. Men faktisk kan du også få engangsglas til bomb shots, engangs champagneglas og rigtig meget andet. Desuden findes på DrinkWorld.dk et område med såkaldt outlet produkter, hvilket betyder gode tilbud, anden sorteringsvarer, restpartier og varer med begrænset holdbarhed.

Share.

About Author