Festpynt til forskellige lejligheder

0

Hos Fest4all.dk sælger de alt det, som man skal bruge, når man skal holde fest såsom pynt. De har forskellige temaer inden på deres hjemmeside. Under disse temaer findes der nogen undertemaer, og der kan du finde alt det, som du skal bruge til netop en bestemt fest som fx. ting til studenterfesten.

Nogen eksempler på deres temaer er:

Sæsonfester: en af undertemaerne er Summer Party pynt. Her kan du finde alt lige fra kulørte sugerør til en bakke, der er formet som en flip flap. Et andet undertema er Valentines pynt. Flere og flere danskere er begyndt at fejre Valentines Day. Under dette undertema finder du forskellige balloner formet som hjerter, guirlander, servietter og konfetti. Men du kan også finde små søde gaver, som du kan give på Valentines Day. Fx er der et hjerteformet stykke sæbe, en æske med forskellige ting til badet eller en håndcreme.

Børnenes Temaer: her er der et undertema til piger og et til drenge. Under disse undertemaer, der finder du service med kendte motiver som Cars, Frozen, Hello Kitty, Mickey Mouse og Peter Plys samt mange andre kendte motiver. Der er fx pynt og dekorationer til barnets 1 års fødselsdag. Ved barnets 1 års fødselsdag, der er der mange forældre, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af pyntet osv. Der er fx balloner, servietter og lagkagelys, hvor der står tallet 1 på. Under Børnenes Temaer, der finder du også et undertema, der hedder Legetøj og Gaveideer. Her har de blandet andet legetøj. Dette legetøj vil passe rigtig godt til kalendergaver.

Mærkedage: her er der undertemaer til blandet andet runde fødselsdage som 30 år og 50 år. Udover det er der andre undertemaer. Et af dem er Konfirmationsfest – tema og dekorationer. Her finder du service i forskellige farver, balloner, bordkort, og konfetti til bordene, hvor man blandt andet kan få konfetti som små bibler og kors. Et andet undertema er Bryllup – Pynt og dekorationer. Her finder du balloner formet som hjerter, forskellige bordkort, konfetti som fx med hvide hjerter, rosenblade og guirlander og meget mere.

Festpynt: alt hvad du skal bruge til en fest, det kan du finde her. Her er undertemaerne fx Konfetti og Krystaller, hvor du finder hele deres udvalg af konfetti og krystaller. Her er det konfetti og krystaller fra alle slags temaer som studenterfester og nytår. Et andet undertema er Lys til fest. Her finder du hele deres udvalg af lys. Her er der forskellige lys til lagkager, fx har de nogen med Den lille havfrue, Mickaey Mouse og Peter Plys, flydelys som ligner øjne til halloween, kuglelys i flere forskellige farver. Et andet undertema er Sugerør og drinkstilbehør. Her er der sugerør med pynt på, sugerør i forskellige farver, sugerør i papir og knæksugerør. I dette undertema finder du også tilbehør til drinks. Det kan fx være noget til at pynte ens drink lidt op, så den bliver lidt mere festlig. Fx pinde til drinks til pynt eller rørepinde.

 Udover disse eksempler så har de andre temaer og mange andre undertemaer på deres hjemmeside.

Share.

About Author