Den Blå Planet har oplevelsesmuligheder for alle aldersgrupper

0

Lige meget hvilken aldersgruppe du tilhører, så kan du få store oplevelser i Den Blå Planet. Efter at Danmarks akvarium er rykket fra Charlottenlund nord for København og til Kastrup på Amager, så har Danmark og København igen fået et nationalt akvarium i verdenseliten og samtidig et arkitektonisk vartegn.

Den Blå Planet fremstår fantastisk smukt både udenpå og indenfor. Her kan du opleve 20.000 fisk og havdyr fordelt på 53 akvarier og med i alt syv millioner liter vand. Her kan du se hammerhajer svømme side om side med rokker og mystiske muræner i det fire millioner store Oceantanken. Du kan i akvariet Koralrevet se fantastiske farvestrålende fisk og andre dyr, der lever af og i korallerne. Men du kan også opleve det mangfoldige liv i Afrikas største søer heriblandt også dværgkrokodiller og fugle.

Priser og åbningstider for Den Blå Planet

Den Blå Planet har åbent alle dage året rundt, altså også på helligdage og sågar jule- og nytårsaften. Sidstnævnte dog kun fra kl. 10 til 14. Alle mandage er åbent fra kl. 10 til 21, men der tirsdag til søndag er åbent fra kl. 10 til 18. På websitet, Denblaaplanet.dk, kan du altid se hvor lang tids ventetid, der er for at komme ind. Men generelt kan man sige, at på hverdag er antallet af gæster generelt lavere end i weekenden og under højtider.
Det koster kr. 170,- for voksne fra 12 år og kr. 95,- for børn mellem 3 og 11 år at komme ind i Den Blå Planet. Du har desuden mulighed for at købe årskort, og dermed få fri adgang til akvariet i et år. Et kort til voksen koster kr. 365,-. Er du over 65 år er prisen kr. 335,- mens prisen er kr. 275,- for børn mellem 3 og 11 år. Køber en familie til to voksne og to børn er der 25 procent rabat. Med et årskort får du også mulighed for at invitere en ven gratis med på Blå Mandage, du får adgang via en fast track, og kan også opleve Den Blå Planet vågne hver lørdag kl. 09:00. Desuden kan du få rabat i en række af Den Blå Planet butikker.

Let at komme til Den Blå Planet

Det er let at komme til Den Blå Planet. Akvariet er placeret tæt på motorvej, Øresundsbroen og Københavns Lufthavn, og der er gode muligheder for parkering. Er du i centrum af København, er det let at tage metroen til Kastrup Station, og gå et par minutter mod Kastrup Havn og Den Blå Planet. Desuden kører der i sommerhalvåret gratis busser mellem Hovedbanegården i centrum af København, Den Blå Planet og Københavns Lufthavn. Men naturligvis er det også en mulighed at cykle langs Amager Strand til Den Blå Planet og på den måde få en ekstra oplevelse.

 

Share.

About Author