Dekorer hjemmet med flotte wallstickers

0

Wallstickers bliver mere og mere populære, og det er med god grund. Wallstickers er nemlig en unik måde at dekorere og udsmykke sit hjem på, og så er det samtidig et godt og billigt alternativ til billeder, malerier og lignende. Når det kommer til hvor man monterer sine wallstickers, så er der samtidig masser af muligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Det behøver nemlig ikke kun være væggene, man udsmykker, da wallstickers giver rig mulighed for at eksperimentere. Det kan eksempelvis være postkassen, døren, vinduerne, gulvet, trapperne eller noget helt sjette man kan montere sine wallstickers på. Wallstickers er derfor blevet en populær trend, og de er i den grad kommet for at blive. De åbner op for, at man kan være nytænkende, kreativ og nyskabende med de forskellige designs og farver.

Unikke wallstickers til hele boligen 

Man kan efterhånden finde wallstickers til hele boligen, men der er naturligvis wallstickers, der passer bedre til nogle rum frem for andre. Det kunne eksempelvis være en ugeplan tavle til køkkenet, som er super smarte at have hængende, da de kan give et overblik over alt det praktiske, du skal huske – madplanen, planer og aftaler, indkøbsliste mm. Derudover kan du bruge kridt til tavlerne, så de er nemme og ligetil.

Du kan både få store og små ugeplaner – alt efter hvor meget plads du har – og de er en genial måde at give beskeder til resten af hjemmets beboer. Hæng ugeplanen på køleskabet, døren, køkkenskabet eller væggen, alt efter hvad der passer bedst i dit køkken. 

Drøm dig væk med et smukt verdenskort 

Du kan også få et smukt og detaljeret verdenskort til væggen, hvilket vil passe perfekt til stuen, så du kan sidde og drømme dig væk. Du kan få verdenskortene i mange forskellige størrelser og farver, så der er rig mulighed for at finde et, der falder i din smag og hjemmets indretning. Verdenskortene kan fås med bogstaver, med særlig grafik, som globus og helt ensfarvet. De populære verdenskort gør sig godt på enhver væg, da de giver et flot og enkelt udtryk til væggen og resten af rummet, så det er i den grad et godt valg. 

Vilde dyr på væggene 

Det kan også være, at wallstickers med vilde dyr er mere sagen, da de vil passe perfekt til børneværelset eller stuen. Eksempelvis en smuk tiger, en imponerende elefant eller måske et udsnit af en betagende zebra-flok? Hvis du er på udkig efter et mere roligt udtryk, så vil det være perfekt med sommerfugle eller måske et sødt lille musehul med lænestol og parasol.

Du kan også vælge at bringe naturen ind i hjemmet med smukke wallstickers af blomster og træer, så du kan få naturen helt tæt på dig. Det kunne være en simpel og elegant blomst til soveværelset, to små egern til børneværelset eller et elegant og livagtigt træ med stor krone til stuen. Mulighederne er mange, og det er blot fantasien, der sætter grænser, når det kommer til wallstickers. Samtidig er udvalget stort, så du frit kan vælge de wallstickers, der passer til din stil og indretning. 

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.