Videoovervågning giver god sikring mod indbrud

0

For andre kan det virke som en lille ting, men det er rigtig ubehageligt at have indbrud i sit hjem. For mange er tabet af ting, de holdt af eller brugte, irriterende og frustrerende, mens følelsen af, at der er nogle, der har tiltvunget sig adgang til ens hjem, er den, der bliver siddende. Enten som vrede eller som ubehag – måske begge dele. Videoovervågning kan være en god måde at prøve at forebygge indbrud i sit hjem. Mange indbrudstyve er meget opmærksomme på, om der er videoovervågning. Specialkamera.dk har et stort udvalg af kameraer til videoovervågning til både private hjem og virksomheder. 

Nemt at sætte op og betjene

Når du skal have videoovervågning i dit private hjem, vil det oftest være vigtigst, at det er noget udstyr, der er nemt at sætte op og nemt at betjene. Selvom du gerne vil have en høj grad af sikkerhed, behøver du ikke avanceret udstyr. Du behøver heller ikke have en computer, som kameraet hele tiden er koblet til.

Mange kameraer optager hele tiden, men går først i gang med at gemme optagelser, når de fornemmer bevægelse i nærheden. Kameraet er lavet til at gemme optagelser, der starter fem-ti sekunder, inden bevægelsen startede, og til der ikke er bevægelse igen. På den måde ender du ikke med store mængder videoovervågning, men får kun af de situationer, der har været bevægelse. 

Videoovervågning indendørs og udendørs

Du kan få videoovervågning op både indenfor og udenfor dit hus. Det kommer an på, hvad dit behov er. Hvis du har kameraet siddende udenfor, vil det være nemt for en potentiel indbrudstyv at se, at dit hus er videoovervåget. Hvis du sætter kameraet op indenfor, kan det dog hjælpe med at fange en eventuel tyv, der er nået ind i dit hus. Det er op til dig, hvad du føler, at du har brug for. 

Både et indendørs- og udendørskamera kan nemt skjules, hvis du ikke ønsker, at ubudne gæster kan se, hvor kameraerne er. Flere af specialkamera.dk’s indendørskameraer sælges med et kabinet, som du kan gemme det i. Fordelen ved, at tyven ikke kan se kameraet, kan være, at de ikke tænker lige så meget på at sløre deres ansigt, eller ødelægger kameraet for ikke at blive set. Selvom du vælger at have dine kameraer skjult, er det dog altid en god ide at have et skilt, der viser, at du har videoovervågning af dit hjem. Du kan købe et skilt hos specialkamera.dk, der er nemt at sætte op. 

Hvis du bor i en større ejendom med en port eller en låge ind mod huset, kan det også være en fordel at have et udendørskamera ved porten, så du kan se, hvem du lukker ind på ejendommen. På kameraerne kan du både se og høre, hvad folk siger. 

Få besked af dit kamera

Kameraer, der tænder og slukker alt efter, om der er bevægelse i nærheden af dem, kan også sende dig en besked, hvis de går i gang. Du har dermed mulighed for at gå ind på din computer, smartphone eller tablet og se, hvad kameraet optager. Hvis der er nogle i nærheden af dit hus, som ikke bør være der, kan du dermed ringe til politiet allerede, når kameraet giver signal til dig. På den måde kan politiet forhåbentlig nå at fange tyvene, inden de kommer ind i huset. 

Du vil altid kunne få besked af dit kamera, hvis det går i gang. Du kan dermed også bruge funktionen, hvis du er ude at rejse, men gerne vil holde øje med, at der ikke sker noget med dit hus. 

Hver gang kameraet har optaget noget, bliver det gemt i syv dage, medmindre du giver besked om andet. 

 

Share.

About Author