Smart tøj til modebevidste mænd

0

Stort udvalg i modetøj hos PARAGRAFFEN

Da PARAGRAFFEN i 2006 begyndte at forhandle modetøj, lå det primære fokus på streetwear og tøj inspireret af hip hop kulturen. Gennem årene har dette fokus dog flyttet sig mere og mere, således at du nu finder et bredere udvalg af tøj i sortimentet. Uanset om du er på udkig efter hverdagstøj eller tøj, du kan bære i finere anledninger, har du hos PARAGRAFFEN mulighed for at finde alt fra jeans og poloshirts til hatte og sneakers.

Modetøj til mænd

PARAGRAFFENs målgruppe er hovedsageligt unge mænd. Da meget af tøjet i PARAGRAFFENs sortiment stadig bærer præg af steetwear stilen, er meget af tøjet en smule løstsiddende, afslappet samt stilet på én og samme tid. Netop denne kombination af noget afslappet og stilrent er noget, der tiltaler mange unge mænd. Du kan naturligvis kombinere tøjet på kryds og tværs, og på den måde skabe dit helt eget udtryk og lade din egen personlige stil skinne igennem. Netop det er noget, vi hos PARAGRAFFEN gør en stor indsats for at leve op til.

Lad dig inspirere

Det tøj du ifører dig, kan i den grad være med til at vise din personlighed og lade din personlige stil skinne igennem. Du kan f.eks. lade dig inspirere af kendte personer, eller blot af personer du ser til dagligt på gaden. Mange mænd og drenge holder af at gå i hættetrøjer. En hættetrøje behøver ikke blot at være en alt for stort trøje, som man bærer blot fordi den er nem og behagelig at have på. Hos PARAGRAFFEN finder du et væld af hættetrøjer med forskellige designs og i et bredt udvalg af flotte farver, således at dit outfit bliver spændende at se på og kan kombineres med f.eks. sko i samme farve. At tænke over sit tøjvalg og sammensætningen af forskellige items er ikke forbeholdt kvinder. Med de mange forskellige mærker, som PARAGRAFFEN ligger inde med, er mulighederne mange, når det gælder om at pifte dit outfit samt din garderobe op. Hos os finder du mærker som Adidas, FjällRäven, Nike, New Balance, Pelle Pelle og mange flere kendte og populære mærker.

Du kan se udvalget af modetøj på PARAGRAFFENS webshop https://www.paragraffen.dk/shop/frontpage.html, eller besøge én af de tre fysiske butikker, med beliggenhed i hhv. Taastrup, Holbæk og København. Skulle du ligge inde med spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at kontakte os. Kontaktoplysninger finder du på vores hjemmeside.

Share.

About Author