Find dametøj i store størrelser

0

Det kan være en udfordring at finde dametøj i store størrelser i de “almindelige” butikker, fordi de typisk har størrelserne, som gennemsnittet bruger – og det er ikke de helt store størrelser. Enkelte tøjmærker sælger deres tøj i bundles til forhandlerne, hvor de får et antal af hver størrelse, hvor de fleste er M eller L. Af denne grund bliver man nødt til at kigge andre steder, hvis man bruger dametøj i en stor størrelse. Heldigvis finder der butikker, der er dedikeret til at sælge tøj i de store størrelser. Det kræver selvfølgelig, at man kender disse steder – og at man har mulighed for at besøge dem. Dette har alle ikke, derfor kan det være en god idé at kigge på butikker på internettet, som alle har mulighed for at købe fra. Et godt eksempel på en butik, der sælger tøj til kvinder, der har brug for store størrelser er Hos Jytte. En dansk webshop med gode priser og en gennemgående størrelsesguide til deres tøj – du kommer derfor ikke til at købe den forkerte størrelse, hvis du handler hos Hos Jytte.

Dette har de i webshoppen “Hos Jytte”

De har tøj i følgende kategorier: basic must haves (ting som alle kvinder bør eje), overdele, underdele, kjoler, overtøj, fitness tøj, strømper, lingeri / BH, badetøj, regntøj, diverse accessories, tøj til fest og meget andet! Der er derfor garanteret noget til enhver smag og til enhver begivenhed. De har ofte meget gode tilbud, det er derfor en god idé at gå ind på deres hjemmeside en gang imellem for at tjekke. En anden god idé kunne være at tilmelde sig til deres nyhedsbrev, så du altid modtager de nyeste tilbud og “new arrivals”.

Når du kommer ind på hjemmesiden, så kan du inde på menuen vælge mellem 3 forskellige sektioner: kategorier (ovenstående), mærker (eksempelvis: Adia, DNY, Gozzip, Handberg, mm.) og størrelser. Størrelser er en meget smart funktion. Du kan med det samme sortere tøj efter følgende størrelser: størrelse 36 til størrelse 60. Det er muligt at vælge flere størrelser på samme tid, så hvis du er lidt i tvivl om din størrelse, så er denne funktion noget for dig.

Billig fragt og retur

Leveringen på hjemmesiden meget hurtig, og de leverer inden for 1-2 dage efter din bestilling. Fragten koster fra 39 kroner, hvilket er billigt. Du har som altid 14 dages returret på din ordre, du kan derfor være sikker på, at du ikke kommer til at spilde penge på fejlkøb hos dem.

Share.

About Author