Plej din krop

0

Flere og flere arbejdspladser er begyndt på at have en massagestol stående, som deres medarbejdere frit kan benytte sig af i deres pauser. Man ser det i sær ved plejehjem osv. hvor medarbejderne bruger kroppen en del. Her er det rart at kunne slappe af i en massagestol i ens pause, mens man får en god omgang massage.

Hos http://carerelax.dk/ forhandler de massagestole til virksomheder, som gerne vil kunne tilbyde deres medarbejdere en massagestol til pauserne. Hos Care Relax fører de nogen af de bedste og største mærker såsom Panasonic, Sanyo, Fuji samt Keyton. Stole fra disse mærker er kendt for deres gode kvalitet, som gør, at de holder år efter år. Hvis det skulle ske, at en del af stolen går i stykker, så behøver man ikke gå ud og købe en helt ny stol, da det findes reservedele til disse massagestole.

Hvis du er i tvivl om, om dine medarbejdere vil benytte sig af en massagestol, så er det muligt at få en prøveordning, hvor I får en massagestol hen på jeres arbejdsplads, hvor I kan få den afprøvet og se, om I kan lide massagen, og om den vil blive brugt osv.

De forhandler ikke kun massagestole til virksomheder. Hvis man som privatperson ønsker at købe en massagestol, så kan man også det.

Udover massagestole så forhandler de også senge, som de kalder for FlowSlepping. Disse er gode til sengeliggende personer. Uanset hvilken side man ligger på, så former den sig efter ens krop og fordeler trykkene ligeligt over hele kroppen. Derfor er det også svært at få liggesår med en af deres senge.

Derudover forhandler de også CareMaster, som er en form for en lille maskine, som du sætter på der, hvor du har ledsmerter. Som fx knæet. Den kan give fire forskellige slags behandlinger. Nogen af behandlingerne virker her og nu, hvor andre hjælper på længere sigt. Denne maskine er specielt god til sportsskader.

Share.

About Author