Brikse og nåle til det hele

0

AcupunctureShop.com findes alt, hvad hjertet kan begære af udstyr til akupunktører, massører og andre behandlere.

Her findes akupunktørnåle, klinikudstyr, diverse brikse til patienterne og ordentlige skamler til behandlerne, ligesom der bydes på et bredt udvalg af behandlerudstyr, der inkluderer alt fra laser, ultralyd, Shockwave, infrarødt lys og meget andet specialiseret udstyr. 

AcupunctureShop.com fører f.eks. Galileo behandlingssystem med apparater, der er ideelle til hurtigt og effektivt at forbedre eksisterende, tilbageværende funktioner og specielle bevægelsesmønstre. Det er også her man finder de lækre glatte Hot Stones – opvarmede basaltsten, der bruges til kropsmassage, samt alt til wellness, som f.eks. miljøvenlige håndklæder, der overvejende er produceret af bambus.

Mangler man en anatomimodel af et kropsorgan – som f.eks. et skelet, et skulderblad, en fod, en hånd, en hund, en hest eller et eller et hjerte, så er det også værd at besøge AcupunctureShop.com, som er leveringsdygtig i det hele.

Vil man dykke dybere ned i den kinesiske lægekunst, så besøg AcupunctureShop.com’s litteraturside, hvor der er masser af plakater og bøger til salg på både engelsk og dansk. 

Find også masser af inspiration i AcupunctureShop.com’s store artikelbase om alt fra køresyge, eksamensskræk, gigt, barnløshed, overgangsalder og høfeber, for blot at nævne et par stykker.

AcupunctureShop.com tilbyder også leasing af udstyr, til f.eks. et nyt laserapparat eller en ny massagebriks. Nyt udstyr kan være en stor udgift på en gang, og derfor kan leasing med en fast månedlig ydelse, være det rette valg til at sikre firmaets fortsatte likviditet. 

AcupunctureShop.com, der først hed Sandrini Import, blev oprettet i 1993 med import af specialiceret akupunkturudstyr fra Sedatelec. I 1999 udvidedes konceptet til også at omfatte generelle akupunktørprodukter ligesom navnet blev ændret til AcupunctureShop.com. Virksomheden er idag en af Europa’s største forhandlere af akupunktur- og massageudstyr med distributører i de fleste europæiske lande. 

Handler man hos AcupunctureShop.com er man med til at støtte verdens mange ofre for krig og naturkatastrofer, dyr såvel som mennesker, gennem firmaets årlige donationer til f.eks. Læger uden Grænser samt et årligt medlemsskab af WWF Verdensnaturfonden. 

 

 

Share.

About Author