LivinginStyle.dk er for dig, der ikke vil gå på kompromis

0

Er det at indrette din bolig en livsstil for dig? Elsker du kvalitet og ønsker du ikke at gå på kompromis? Så er Livinginstyle.dk noget for dig.

Living In Style er en dansk møbelbutik med base i Odense og altså webshop på Livinginstyle.dk. Her finder du et stort udvalg i havemøbler, indendørsmøbler, kurvemøbler, tæpper og belysning samt andet boligtilbehør. Her får du inspiration til en stilfuld boligindretning, og her finder du unikke møbler. For møblerne hos Living In Style er ikke masseproduceret i Kina. Møblerne er unikke og håndlavet. For Living In Style råder over egen fabrik i Indonesien, hvor der kan laves møbler i bedste kvalitet i blandt andet mahogni, cedertræ og også både klassisk teak og kerneteak. Desuden har virksomheden en række samarbejdspartnere, der sikrer at der hele tiden tænkes nyt og arbejdes med innovation. Altid sikres også at træet kommer fra regeringskontrollerede plantager med fuld dokumentation for at medarbejderne har gode vilkår.

En speciel service hos Living In Style er, at der tilbydes at laves møbler i præcis de dimensioner, som du ønsker som kunde. Dette kan blandt andet være skåle og borde lavet af den populære rod fra teaktræet. Dermed får du et produkt, der er unikt.

Blandt populære produkter på Livinginstyle.dk kan nævnes en super lækker træbænk lavet i teak. Bænken, der lige nu kan fås til kr. 799,-, er fantastisk elegant med diverse finish. Men også bingo hundekurve lavet i rattan i et design, der sagtens kan stå i stuen, er et populært produkt. Plus du kan få en hele 2 meter høj giraf udskåret i træ og i de karakteristiske giraf-farver. Denne fås dog også i mindre udgaver. Du kan få en lille nydelig serveringsbakke i rattan, der tilfører meget til dit bord plus en anderledes designet lækker tapeholder i teaktræ, så tapen kan tåle at stå fremme.

Men naturligvis kan du altså også vælge blandt et stort udvalg af havemøbler. Dette omfatter både stole, borde og hele sæt i både teak, polyrattan og nonwood. Og altså masser af stilfulde indendørs møbler, der er lavet som en kombination af den rå natur og finpolerede møbler Dette er blandt andet vitrineskabe, konsolborde, stole, reoler og skamler i mange udformninger.

Du finder generelt stilfulde møbler og boligartikler hos Living In Style og bliver hurtigt inspireret til at indrette dig hjem anderledes.

Share.

About Author