Kevin Murphy hårprodukter — Frisørfavorit til halv pris

0

Den anerkendte australske hårstylist, Kevin Murphy, står bag de ultra-populære hårprodukter af samme navn, der for alvor har indtaget frisørsalonerne. Der er efterhånden kommet rigtig mange forskellige Kevin Murphy produkter til i sortimentet, og der findes en shampoo til alle hårtyper –fint hår, fladt hår, tørt, kruset eller ødelagt hår, farvet hår. You name it.

I udvalget finder du, udover Kevin Murphy shampoo, også balsam og treatments. Derudover kan du også style håret med en Kevin Murphy voks eller andre stylingprodukter som hårspray, tørshampoo, lotions og hårolier. Fælles for alle hårprodukterne er, at de er økologiske og bæredygtige, baseret på naturlige ingredienser og fri for sulfater og parabener.

Kevin Murphy shampoo Angel.Wash

Kevin Murphy shampoo går under produktnavnet ”Wash”, og der er lavet shampoo, der matcher ethvert hårs behov. En af de meget populære Kevin Murphy produktserier er Angel-linjen, der er skræddersyet til fint, tørt og farvet hår. Proppet med antioxidanter, vitaminer og proteiner, og med naturlige ingredienser af grøn te og lavendel, tilfører denne shampoo volumen til fint og farvebehandlet hår samt forlænger farvelevetiden.

Kevin Murphy Angel.Wash kan med fordel anvendes sammen med Kevin Murphy Angel.Rinse, som er seriens volumengivende balsam, der tilfører vægtløs fugt og fylde til fint hår uden at tynge. Angel.Rinse er ligeledes baseret på en antioxidant- og vitaminrig formel, og indeholder mango- og kakaosmør, der hjælper til at genskabe hårstråets styrke og smidighed.

De bedste Kevin Murphy tilbud samlet ét sted

Er du også helt vild med de populære Kevin Murphy hårprodukter? Det kan hurtigt løbe op i et par hundrede kroner, hvis man både forelsker sig i en Kevin Murphy shampoo og balsam. Men vidste du, at du hos fordelsklubben emma.dk faktisk kan shoppe Kevin Murphy tilbud på hårprodukter til under halv pris.

Hos emma.dk finder du de mest populære Kevin Murphy hårprodukter på tilbud, såsom de populære Kevin Murphy voks, Night.Rider og Rough.Rider. Derudover kan du shoppe alle de forskellige Kevin Murphy shampooer, balsammer og styling produkter til EMMA PRIS, som er din prisgaranti for Danmarks billigste Kevin Murphy tilbud.

Shop kendte brands i det store mærkevare udsalg

Hos emma.dk kan man få meget mere end billige produkter fra Kevin Murphy. Som medlem af Danmarks billigste fordelsklub får du adgang til et kæmpe mærkevare udsalg, og du kan finde alt lige fra hårpleje, hudpleje og kropspleje, parfumer og dufte, barberblade, tandpasta samt massevis af dagligvarer og husholdningsartikler. Det koster kun 85 kroner om måneden, og de kroner er lynhurtigt tjent ind igen.

I mærkevare-udsalget kan du shoppe hårprodukter fra Kevin Murphy, Moroccanoil, Kerastase og Redken samt American Crew og id hair voks tilbud. Derudover finder du stribevis af skarpe tilbud på ansigtspleje fra Clinique, Biotherm og L’Oreal, parfumer på udsalg fra Clean, Paco Rabanne og Marc Jacobs plus du kan shoppe billig makeup online fra Chanel, Nyx, Max Factor m.fl.

Altid billige produkter og dagligvare tilbud online hos emma.dk

Udover skønhedsprodukter, kan du også finde massevis af dagligvare tilbud online hos emma.dk. Nu kan du shoppe billige produkter direkte fra sofaen, og få leveret gratis hjem til dig. Køb billige opvasketabs og vaskemiddel i hushold kategorien, og shop slik online og sodavand tilbud i Kiosken.

Uanset størrelsen på din ordre, så sender emma.dk altid med gratis fragt og levering inden for 1-2 hverdage. Prøv selv en uge gratis medlemskab hos emma.dk og se om det er noget for dig. Der er ingen bindingsperiode, så du kan altid melde dig ud, lige når det passer dig.

Share.

About Author