Feminine detaljer møder rå stilrenhed

0

Stine A smykker er for alle kvinder, der elsker det simple og elegante skandinaviske smykkedesign, men som ligeledes elsker at bringe farver og anderledes udtryk i spil end dem, der nødvendigvis er toppen af moden. 

Stine A smykkedesign er smykker med et klassisk, feminint udtryk – dog men med et spændende twist. Smykkedesigneren Stine A har levet af at lave smykker i mere end 10 år, og holder af at inddrage elementer af ting, hun bliver inspireret af på sin vej gennem hverdagen og livet. Derfor vil man hos Stine A smykker kunne finde designs, som ikke ligner det, de andre skandinaviske smykkedesignerfirmaer tilbyder. 

Karakteristisk for Stine A er eksempelvis de mange små, forskelligfarvede sten, hun holder af at integrere i ellers fuldstændig stilrene skandinaviske smykkedesigns. Dette skaber kontraster og bryder med det konventionelle. I eksempelvis den smukke halskæde Confetti Shell i sort rhodineret sterlingsølv ses modsathederne tydeligt. Her møder det mørke metal med dets rå udtryk udformet i et stilren, muslingeformet vedhæng det mere feminine, detaljerede og sarte i form af de små, smukke og forskelligfarvede smykkesten.

Da Stine A smykkerne bryder med konventioner og forventninger, er de et modigt og unikt valg. De passer derfor også godt til en eksperimenterende og udforskende stil, og er blandt andre for de kvinder, der også selv tør afprøve lidt af hvert i forhold til stil og mode. Men unikke smykker som disse fra Stine A kan lige så vel bruges af kvinden, der holder af det klassiske og enkle, men som blot søger at pifte stilen op, hvad end det drejer sig om hverdag eller en festlig lejlighed. Frem for alt udtrykker Stine A smykker en stor portion personlighed, og de kan derfor bæres af hver en kvinde, der synes, at de falder i hendes smag, og at de derved kan være med til at udtrykke, hvem hun er. Alle kvinder er unikke og smukke på hver deres måde – og med et smykke fra Stine A hjælpes man godt på vej til at udtrykke netop ens helt egen, specielle og smukke personlighed.

Med de sjove former og farver sætter Stine A smykkerne dagsordenen som værende eksperimenterende og legende, men stadig med de klassiske feminine smykkeværdier. Kollektionen omfatter smykker, som er ganske tæt på kernen i den skandinaviske smykkestil – men også smykker, der bevæger sig væk herfra og udforsker alverdens sten i smukke farver. De forskellige smykker kan mikses og matches på kryds og tværs med enten få eller også ganske mange smykker på én gang, og kan både resultere i et ganske diskret udtryk, eller også et mere iøjefaldende, pyntet udtryk.

Share.

About Author