Hos Markberg tror de på kvalitet

0

Markberg er en virksomhed, inklusiv webshop på Markberg.dk, hvor der produceres og sælges en række design produkter som tasker, punge, handsker og andre accessories.

Hos Markberg tror de på kvalitet. De tror på værdien i ting, som holder i mange år. De tror på, at man ikke smider smukke ting væk. For folkene bag Markberg, Mette Astrup og Rune Klemmensen, går arbejde og fornøjelse op i en højere enhed. Dette smitter af på virksomheden generelt og på produkterne i særdeleshed.

Produkterne er holdt i det rene skandinaviske design kombineret med unikke detaljer. Nøgleelementerne i produkterne er håndlavet, og med funktionelle detaljer, der giver en ekstra lille eksklusivitet på produkterne.

Blandt Markbergs produkter er en lang række smukke tasker opdelt i kategorier som skuldertasker, crossbody tasker, bæltetasker, rygsække og rejsetasker. Eksempelvis kan nævnes en Tribecca taske i sort læder med bomuldsfor og individuelle lynlåskommer på fronten samt stoflomme. Denne kommer med crossbody strop, der er aftagelig og kan justeres i længden. En anden mulighed er et Leela Back Pack i sort læder, også med bomuldsfor. Denne med stor lynlåslomme på fronten samt lille lomme på bagsiden. Denne kommer med indvendige stof- og lynlåslomme og stropper der kan justeres efter behov.

Blandt Markbergs punge findes blandt andet en Grith Wallet Snake lavet i sort læder med slangelook. Pungen indeholder flere kortholdere samt en lynlåslomme. Er 19 cm bred og 10 cm høj. Eller en lille trendy smart Frey Card Holder lavet i smoke læder af kalveskind og med plads til en række kreditkort. Blandt Markbergs udvalg af handsker er blandt andet modellen Kath Glove, der også virker på smartphones, da pegefingeren og tommefingeren på både højre og venstre handske har touch screen funktion. I kategorien med accessories findes blandt andet en lang række række bælter, men også nøgleringe og også spændende og flotte Ipadholdere i slangelæder

Markberg holder i øvrigt til i fantastisk smukke omgivelser nær Vejle Fjord i Danmark, Hvert år kommer to design kollektioner til glæde for de mange faste kunder.

Share.

About Author