Fangels.dk

0

Fangels.dk er en e-mærket netbutik, der forhandler smykker, ure, dåbsgaver, vielsesringe, briller og meget mere. Blandt varerne finder du kendte mærker som Heiring, Aagaard, Per Borup, Kranz & Ziegler, Nordahl Andersen, Von Lotzbeck, IceDiamond by Kranz, STORY, Daniel Wellington, Seiko, Tommy Hilfiger, Arne Jacobsen og Hugo Boss. Der forhandles briller fra bl.a. Ørgreen, Fleye, Bellinger, Lacoste, Kuno Qvist og Kielsgaard Eyewear.

I smykkekategorien forhandler Fangels.dk bl.a. allianceringe, navnesmykker, øreringe og manchetknapper. F.eks finder du den smukke Grace alliancering i 14 karat guld eller hvidguld og i forskellige modeller, som hver har forskellige udtryk. Du finder halskæder fra Aagaard i sølv og guld og med finde vedhæng. Desuden finder du Hierings Feather-halskæde med fjervedhæng i sølv, sort oxideret, rosa forgyldt eller forgyldt sølv.

I boligkategorien kan Fangels.dk tilbyde bestik og service til barnedåben. F.eks. forhandles børnesæt i melamin og bestik med motiver fra Disney, Peter Plys, Kaj og Andrea og Bamse og Kylling.

Fangels.dk har også et fint udvalg af varer til bestemte anledninger. Køb f.eks. morgengaver og vielsesringe til brylluppet, dåbsgaver, flag og bestik til barnedåben, figurer, flag og små huer til studenten eller julepynten til juleaften.

I ure-kategorien finder du dame- og herreure i mærker som Arne Jacobsen, Daniel Wellington og Festina. Der er både elegante armbåndsure med et fint retrolook og mere maskuline sportsure med stopursfunktion.

På Fangels.dk er priserne billigere end i den fysiske butik, og det kan derfor betale sig at handle online. Netbutikken tilbyder god og personlig service, og finder du ikke det, du søger, kan du altid henvende dig med et ønske om en bestemt vare. Fangels.dk er autoriseret forhandler af samtlige mærker, og alle varerne kommer fra en dansk leverandør.

Fangels.dk tilbyder landsdækkende bytteservice, og du får 10% på alle køb. Bestiller du levering til pakkeboks, er leveringen gratis. Hos Fangels.dk er kunden i centrum, og du vil nemt og sikkert kunne investere i et ur, smykke eller lignende i netbutikken.

Share.

About Author