Belysningen er blandt de vigtigste elementer ved din boligindretning

0

En effektiv belysning er det måske vigtigste element, når boligen indrettes. Dette gælder over alt i verden, men i Danmark er det ekstra vigtigt, da vi jo i store dele af året er mere i mørke end i naturligt lys. I Danmark er vi derfor afhængige af kunstige lyskilder for at kunne se, for at have en hyggelig indretning og dermed bevare det gode humør. De rigtig lamper og placeringen af disse er dermed en vigtig del af indeklimaet og det at føle sig til rette i ens hjem.

Et rum skal udtrykke aktiviteten

Rigtig mange indretningsarkitekter anbefaler, at man tænker det rum man indretter som en scenekulisse i et teaterstykke. På den måde kan man opnå at få rummet til at udstykke den aktivitet, der finder sted i det givne rum. Der er god mening i, at der skal være forskellig belysning i rum med forskellige formål. Lyset i et soveværelse skal ikke være det samme som i et køkken, en stue eller et badeværelse. Desuden er det naturligvis også vigtigt at dem, der benytter rummet føler sig tilpas og tilfredse i rummet.
Når man skal starte på indretningen af sit rum, er det en god ide at få styr på det store billede. Langt de fleste rum har brug for en generel overordnet belysning. Denne vil oftest bestå af en eller flere loftlamper. Altså en kraftig lyskilde, der kan lyse hele rummet op. Men det er en god ide at kombinere det naturlige dagslys, der primært kommer ind ad vinduer og skaber lys på boligens lodrette flader, altså væggene, mens lamper skal sørge for boligens vandrette flader, gulve og lofter. Desuden skal man tænke på, at det i visse situationer mere er brug for hyggebelysning eller fokuserede lamper for at skabe den rette stemning.

Designlamper og lamper på udsalg

Hos webbutikken Bekko.dk hylder de den gode smag ved at tilbyde en række designlamper til deres kunder. Design er naturligvis et spørgsmål om smag, men køber man en lampe under betegnelsen designlampe, så forventer man noget mere end ved lamper, man køber i byggemarkeder og bolighuse. Designlamper kan være meget forskellige, lige fra meget stilrene og helt klassiske lamper, og til mere eksperimenterende lamper, der passer i moderne danske hjem, hvor ejerne tør gøre tingene anderledes. Hos Bekko.dk fører de blandt andet designlamper fra producenterne Illumin og VIT samt Eos. Sidstnævnte laver blandt andet en lampe med skærm af fjer.

Få mest for pengene

Filisofien bag Bekko.dk er, at du som kunde skal opleve den rette balance mellem funktion, design og pris. I shoppen er både billigere og dyrere lamper, men generelt sættes der i shoppen kvalitet over alt andet. I shoppen forhandles kun lamper, der har været kvalitetstestet, og desuden er der fokus på design. Desuden kigges på pris, og der forsøges altid at holde helt skarpe priser, hvor de fleste kan være med.

Spændende muligheder

Når du køber lamper på Bekko.dk kan du stille og roligt, og lige præcis, når det passer dig gennemse hele sortimentet, og finde frem til lige præcis den lampe, der passer til dit behov. Blandt de spændende lamper i shoppen kan blandt andet nævnes det meget populære PineApple XS pendel sæt fra Dyrberg Larsen. En helt unik pendel udført i poleret akryl-stel, der også kan benyttes som gulv. og bordlampe. Eller hvad med en Work Lamp de Lux sort fra Hey Therre Hi, der er formet som en række tremmer i et fuglebur. En lampe der giver et virkeligt frisk pust i dit hjem. Endnu en mulighed er en Game – sort/hvid skæv væglampe. En virkelig pæn lampe fra Housedoctor, der kan understrege et elegant indrettet hjem.
Men mulighederne er enorme hos Bekko.dk. Du modtager altid din lampe i løbet af kun 1-2 dage efter, at du har bestilt. Der er altid 30 dages fuld returret på lamper købt på Bekko.dk og du er altid velkommen til at kontakt shoppen med spørgsmål.

Share.

About Author