Udstyr og beklædning til serviceindustrien fra Imagewear

0

Leder du efter professionel arbejdsbeklædning til din tjenerstab, de ansatte på dit hotel, eller måske blot servitricerne på din café – så tjek webshoppen hos imagewear.dk. Her finder du alt hvad hjertet kan begære inden for tøj til alt fra tjenere, kokke, managers og congierges til wellness og spa medarbejdere. Hos imagewear.dk kan du i webshoppen købe kokkejakker af høj kvalitet, forklæder og forstykker i alle afskygninger, alle former for tekstil som for eksempel duge, servietter og tjener stofstykker – og du kan samtidig få påsyet logo eller monogram.

 

Din tjenerstab er velklædt med arbejds beklædning fra imagewear. Find matchende bukser og nederdele til din mandlige og kvindelige tjenere, og udstyr dem evt. med et lækkert forklæde eller forstykke for det mere rustikke look. Du kan for eksempel vælge en færdig pakke indeholdende skjorter og bukser i antal og størrelser, du selv bestemmer og sammensætter ud fra behov. Hold såvel tjenere som kokke, afryddere og opvaskere sikre på arbejdspladsen med skridsikre arbejdssko, som er både behagelige og samtidig kønne og neutrale at kigge på – og kan tåle mange timers daglig slid, samtidig med at de beskytter dit personale mod slid på fødder og ankler. Har du udendørs servering, kan du med outdoor wear fra imagewear.dk sikre, at dine medarbejdere ikke bliver nedkølede, med deraf følgende sygdom og skader som mulig konsekvens.

 

Klæd personalet i hotellets spa kønt, enkelt og professionelt på med kitler og uniformer fra imagewear.dk – og få dine gæster til at føle, at de er i gode og trygge hænder. Samtlige kitler, skjorter og t-shirts kan naturligvis forsynes med virksomhedens logo eller monogram forud for levering.

 

Ud over beklædning, er imagewear.dk også leveringsdygtig i køkkenudstyr i høj kvalitet, her under kokkeknive, buffet- og snack udstyr samt serverings udstyr.

 

Når du handler hos imagewear.dk, får du levering fra kun 49,- kr.

 

 

Share.

About Author