Sørg for din hunds sikkerhed med godt udstyr

0

Der er mange måder at sikre sin hund mod at komme til skade. Det kan være ved at spænde den ordentligt fast, når man kører bil, at give den en redningsvest på, når man er ude at sejle, og at sikre at den kan ses i mørket ved at sætte en lygte i dens halsbånd. Hos dollardog.dk kan du finde en lang række forskellige artikler, der kan hjælpe dig med at sikre, at din hund ikke kommer til skade.

Hunde er næsten værre end børn i forhold til at komme til skade. Børn vil som regel tage ved lære af det, man siger. Mange hunde lærer aldrig at undgå farlige situationer, lige meget hvor mange gange man siger det til dem. Det handler derfor om at tænke på sin hunds bedste og sikre den mod at komme til skade.

Tag hunden med ud at sejle

Det er rart at kunne tage hunden med ud at sejle, hvis man har en båd. Men lige som med mennesker kan hunde falde i vandet fra båden. De fleste hunde er gode til at svømme, men hvis der er høje bølger, kan en hund også have svært ved at holde sig oven vande. Det gælder også, hvis den skal svømme i længere tid. Det er derfor en god ide at sikre sin hund med en redningsvest.

De redningsveste, de har hos dollardog.dk, er alle veste i opsigtsvækkende farver, der gør den nemt at få øje på hunden, hvis den falder over bord. Vestene kommer i forskellige størrelser. Der er dermed både veste til små og store hunde.

Spænd din hund ordentligt fast i bilen

Det er nemt og praktisk at have sin hund med i bilen, når man skal på besøg eller ud at gå tur lidt længere væk fra hjemmet. Når man kører i bil, bør man spænde sin hund ordentligt fast præcis lige som med mennesker. Det handler både om dens sikkerhed og om ens egen. Nogle hunde kan ikke sidde stille, når de kører bil. Det kan for eksempel være, at de prøver at kravle over på skødet af føreren. Det kan skabe nogle farlige situationer.

Dollardog.dk har en sele, der både kan bruges som gåsele og som sikkerhedssele i bilen. Selen er testet og godkendt som sikkerhedssele i biler. Ens hund er derfor sikker, når den har selen på. Selen kommer i forskellige størrelser og kan finjusteres, så den passer til den enkelte hund.

 

Share.

About Author