Smarte madkasser, der gør det nemt at adskille maden

0

For mange børn er det vigtigt, at deres mad ikke rører ved hinanden, når det ligger nede i madkassen. Derudover er det bare lækrere, at der ikke kommer leverpostej på gulerødderne, eller at en ødelagt tomat gør alt det andet i madkassen vådt. Det er derfor en god ide, at du vælger en madkasse til dit barn, hvor der er flere rum i, så du nemt kan adskille maden. På den måde er der langt større sandsynlighed for, at dit barn vil spise den mad, som du giver det med. 

Et godt sted for dig at se på madkasser med flere rum er på webshoppen babadut.dk. Det er en stor webshop, hvor de har en række forskellige produkter til særligt børn. De har et stort udvalg af madkasser, og det vil være nemt for dig at finde den helt rigtige til dit barn. Det kan være i forhold til, hvor mange rum der er, hvilken farve eller mønster den har, og meget andet. 

Når du køber en madkasse, er det selvfølgelig også vigtigt, at den er nem at gøre ren. Ofte vil du skulle vaske madkassen af hver dag, når dit barn skal have en frisk madpakke med næste dag. Derfor er det vigtigt, at det går hurtigt. Alle bababut.dks madkasser kan vaskes i opvaskemaskine, så du hurtigt kan få overstået opvasken. Du kan dog også vaske den i hånden, hvis du ikke har en opvaskemaskine. 

Hvis dit barn ofte har frugt eller lignende med på madpakken, kan det være rart, at du har en madkasse, der er lavet, så den passer særligt til frugten. Det kan være en madkasse, der er formet som en banan. På den måde kan du beskytte bananen mod slag fra bøger og penalhus nede i tasken. Der er mange børn, der ikke har lyst til at spise bananer, der er blevet stødte. 

Share.

About Author