Sikkerhedsudstyr på arbejdspladsen: Sådan beskytter du dine ansatte

0

Har du en virksomhed, hvor du hver dag sender dine ansatte i marken på opgaver, som godt kan være mere end gennemsnitligt krævende? Dine ansatte vil gå meget langt for at tjene deres løn, men du har også et stort ansvar som virksomhedsejer, fordi du skal forsyne dine ansatte med de rette midler til at udføre deres arbejde effektivt og sikkert. Vi giver her gode råd til, hvordan du kan beskytte dine ansatte.

Gode sikkerhedssko

Skal der løftes tunge ting i forskellige former i al slags vejr? Det kan eksempelvis være ved pakkedistribution og lignende. Her skal du være med til at forhindre, at de skrider, når de går rundt, og det kan du gøre med sikkerhedsgodkendte træsko eksempelvis. Skotøj er super vigtigt, når man skal løfte og transportere, fordi man skal kunne stole på underlaget.

Visirer og masker

I disse coronatider er det en selvfølge, at man bærer maske for at beskytte sig selv og andre. Når du har en butik eller en virksomhed, er det dit ansvar at sikre dig, at alle bærer det rigtige udstyr. Derfor skal du også forsyne dem med masker og visir, fordi det ikke er en udgift, de bør have på sig. Det vil de sætte stor pris på.

Store kedeldragter

Kedeldragter er egentlig bare en flyverdragt for voksne mænd. Men det er en særdeles effektiv løsning, som gør arbejdet meget nemmere, fordi bevægeligheden er stor, og der er mange muligheder for at have udstyr på sig og lignende. Den er samtidig godt varm, så det er noget, der funger er alle årets dage.

Share.

About Author