Sådan holder du skægget pænt

0

Hvis du har kraftig skægvækst, så kæmper du sikkert dagligt med at holde skægget flot og velfriseret. Den ene dag er du glatbarberet, den næste dag er skægget igen på længde med en hulemands. Frustrerende! Og hvis man ikke lige har tid til at barbere sig hver dag, så kan det tilmed begynde at klø og kradse.

Desværre kan vi ikke hjælpe dig til mindre skægvækst. Til gengæld kan vi hjælpe dig med, hvordan du holder skægget velsoigneret og pænt, så det altid ser flot ud, når du skal ud ad døren.

Vask det med skægshampoo

Der findes en lang række produkter specielt udviklet til pleje af skæg. Et af disse produkter er skægshampoo. Præcis som almindelig shampoo bruger du det, når du er i bad. Sørg for at vaske skægget godt igennem. På den måde fjerner du overskydende olie og døde hudceller, samtidig med at du tilfører skægget fugt, der gør det blødt og mere fleksibelt.

Barber dig med de rigtige redskaber

Der findes mange metoder til barbering, og i bund og grund handler det om, hvilken metode du personligt foretrækker. Hvis du ikke bryder dig om at være helt glatbarberet, er en trimmer et godt valg, fordi det kan indstilles til forskellige længder. Med en skraber kan du ikke undgå en tæt barbering. De professionelle barbershops bruger barberknive, og disse fås også til privat. Barberknive giver den ultimative glatbarbering, så hvis du er til det glatte look, er det bare at komme i gang. Det kræver lidt øvelse, men når først du har teknikken, er det både nemt og hurtigt.

Skægolie

Som med en god skægshampoo kan en skægolie give fugt til dig skæg. Fugten trænger ind i hårstråene og gør skægget lettere at arbejde med, fordi det bliver blødere og mere medgørligt.

Share.

About Author