Makeup kan gøre underværker for dit udseende

0

For nogle kvinder er makeup en naturlig del af deres hverdag. Andre kvinder bruger det kun til fest eller er måske slet ikke kommet i gang med at bruge det. Hvis du hører til en af dem, kommer der her en guide til, hvordan du kan komme i gang med at bruge makeup uden at føle, at du skal iføre dig fuld krigsmaling hver dag. Makeup behøver nemlig slet ikke at være meget tydelig, som nogle kvinder foretrækker det. Det kan også være meget diskret og noget, der fremhæver de bedste ting ved dit ansigt. 

Når du skal lægge makeup, er det vigtigste tip altid, at det er dig, der skal synes, at det er pænt. Selvfølgelig er det rart, hvis andre også synes det, men det vigtigste er, at du selv synes det. Vi har lavet denne artikel i samarbejde med cremedelcremeshop.dk, hvor de har et stort udvalg af forskellige makeup produkter. 

Vil du gerne i gang med at bruge makeup, vil det oplagte være, at du starter med at købe en god mascara. Den er med til at få dine øjenvipper til at virke længere. Det sætter mere fokus på dine øjne. Du kan få mascara i både brun og sort. Den brune er god til hverdag, hvor du fremhæver dine øjenvipper, men hvor det ikke er lige så tydeligt. Den sorte er god til fest, hvor der gerne må være mere fokus på dine øjne. Du kan for eksempel vælge en Tromborg Mascara, der kan fås både i sort og i brun. 

Næste skridt vil ofte være, at du fremhæver dine læber med en læbestift eller en lipgloss. Det kan for eksempel være Sisley Long Lasting Lipstick. Alle læbestifter kommer i mange forskellige farver, selvom du vælger en meget neutral læbestift, vil du opleve, at det stadig gør en kæmpe forskel for dit ansigt. 

Share.

About Author