Indramning for enhver smag

0

Har du et minde, som du vil forevige i en smuk indramning? Et maleri med en lidt træt og slidt ramme? Eller en tegning, som de mindste har lavet i børnehaven, der fortjener en æresplads i spisestuen? Hvad end formålet er, kan Malericentralen tilbyde den rigtige indramning til dig. Der kan arbejdes med alt fra personlige billeder og fotos til T-shirts og bedstemors broderier – intet er for ufint til en fin indramning!

Bevaring af minder

Smuk indramning er grundlæggende for, at billeder og værker kan træde frem og vise deres fulde potentiale. Rammerne kan gemme på dine minder, så du i mange år kan se tilbage på de gode oplevelser med glæde i sindet. Med den rette indramning kan billeder og minder hænges op i alle rum, alene eller som en del af en billedvæg, og skabe liv og god stemning i dit hjem.

Mange muligheder

Ikke nok med at dit maleri kan få nyt liv med en flot ny ramme, tilbydes der også rensning af dine malerier, så du igen kan hænge dem på væggen, og nyde dem i deres fulde pragt. Malericentralen har mange års erfaring med indramning og rensning af malerier i rygsækken, så du kan med ro i maven glæde dig til en komplet fornyelse af dine malerier. Men ikke kun malerier kan få forkælelse og indramning: Dine billeder og prints kan lamineres, så de bevares bedst muligt, og opklæbes så de fremstår uden ujævnheder i overfladen. Illustrationer og billeder kan få kant med mange former for passepartout, spejle kan sættes i ny ramme, og du kan endda få printet dit helt eget fotografi på et lærred. Mulighederne er mange. Malericentralen kan vejlede dig i hvad, der er den bedste løsning for dig, så du kan få lige den indramning du ønsker dig.

Share.

About Author