Gør din hobby til et talent med et efterskoleophold

0

Et efterskoleophold betyder enormt meget for den unges personlige og faglige udvikling. De får her mulighed for at danne venskaber, der kan vare hele livet og møde voksne menneske, der virkelig brænder for deres udvikling.

Efterskolerne tilbyder forskellige valgfag, som den unge kan vælge at dygtiggøre sig i under opholdet. De vil blive undervist af kompetente voksne, der allerede er uddannet eller på anden måde har udmærket sig inden for valgfaget.

Et af dit nyeste valgfag, som er blevet enormt populært, er e-sportundervisning. Hvis du er en af dem, der elsker den strategiske måde at game på, eller hvis du ikke har spillet endnu og ønsker at prøve, så er en efterskole med esport lige noget for dig.

Her vil du blive undervist af uddannede e-sportsinstruktører og diverse gæstelærer. I vil fokusere på at træne jeres taktiske overbliv og evnen til at kommunikere klart og tydeligt, så I kan skabe et hold, der er dygtige til at samarbejde.

Samarbejde og taktik

Det er hårdt at sidde ned så længe, som e-sport ofte kræver, så derfor skal I samtidigt træne og vedligeholde jeres fysik. Dette vil også gøre jer godt, når I skal spille.

Ofte trænes man i spil så som Counter-Strike: Global Offensive og League of Legends. I vil dog også få mulighed for at kigge på andre spil så som Rocket League, Apex Legends og Fortnite.

I vil bruge masser af energi på at snakke taktik og strategi, men der vil også være fokus på god opførsel i og udenfor spillene samt en god sportsånd i det hele taget.

Målet er, at I kan komme til at deltage i turneringer i løbet af året, hvor I virkelig kan samles som hold og vise, hvor dygtige I er blevet.

Share.

About Author