3 tips til at drive grisefarm

0

Har du for nyligt erhvervet dig en grisefarm, men ved du ikke helt, hvor du skal begynde at sætte ind for at optimere stedet? Ved du ikke helt, hvilket udstyr du skal bruge eksempelvis? Så vil vi i denne artikel fortælle lidt om, hvad du bør investere i, hvis du er den lykkelige ejer af en grisefarm.

Udstyr til kastration af grise

Når du har en grisefarm, vil du komme ud for, at dine grise på et eller andet tidspunkt skal kastreres – eller i hvert fald nogle af dem. For at gøre oplevelsen så mindst smertefuld som muligt skal du have fat i det bedste udstyr på markedet, når det kommer til kastration af grise, og det bør ikke være her, du sætter ind efter billige løsninger. Det er nemlig på grænsen til dyrplageri.

Kreaturvægt

Inden dyrene skal sendes til slagtning, skal de vejes for, at du kan sikre dig, at dyrene har den ideelle vægt. Her skal du bruge en kreaturvægt, hvor dyrene selv kan gå op, hvilket er praktisk taget deres størrelse i betragtning. Det er også en god investering, hvis du har andre dyr på gården, som ikke er så lette at veje.

Varmelamper til smågrise

Der er stor udskiftning i grise, når du har en grisefarm, og derfor får du brug for lidt hjælp til at varme de små unge grise op, når de er blevet født. Her er en varmelampe et nødvendigt remedie for dig, og vi anbefaler, at du som udgangspunkt køber et par stykker alt afhængig af, hvor stor din farm egentlig er.

Share.

About Author