Stort udvalg i punktøj

0

Fatima er både en webshop og en fysiske butik, der ligger blot et stenkast fra Roskilde Station. I forsøget på at nå bredt ud til de mange forskellige subkulturer der findes i dag, forhandles hos Fatima et væld af tøj, hårfarve, sko, makeup og meget, meget mere.

Er du for eksempel tiltrukket af den til tider anarkistiske livsstil og let provokerende påklædning der ofte er forbundet med punkkulturen, så tag et kig på Fatimas store udvalg. Du finder for eksempel et par trendy, tofarvede bukser af mærket Banned. Med et sort bukseben og et rødt- og sortternet skiller bukserne sig helt klart ud. Hvis du virkelig vil vise din attitude gennem dit outfit, er mærket Dead Threads garanteret noget for dig. Vælg blandt andet et par fede, sort bukser, der kan laves om til shorts ved at lyne det nederste af buksebenene af. Bukserne har kæder hængende foran og bagpå – en detalje, der er med til at gøre ethvert outfit ekstra råt.

Til at fuldende et punkoutfit kan du med fordel tilføje et par klassiske Dr. Martens støvler. Dr. Martens er kendt over hele verden for de ikoniske læderstøvler med den gule syning langs sålen.

Vil du sætte dit eget personlige præg på dit tøj, kan du hos Fatima også købe forskellige slags nitter, herunder både pyramideformede og lange, spidse nitter. Krogene på bagsiden gør det nemt at fæstne nitterne til for eksempel en trøje, et par bukser eller en taske. Endnu en mulighed for at få dit almindelige tøj til at ligne ægte punk tøj, eller blot spice det mere op, er ved at sy patches på. Patches er lapper, der kan syes på eksempelvis hullede jeans. Du kan også sy dem på en taske eller noget andet efter eget valg, da det kun er din egen kreativitet der sætter grænser, når du skal sammensætte det ultimative punkoutfit.

Share.

About Author