Specialdesignede epoxygulve til gode priser

0

Er I en virksomhed, en butik eller et privat hjem, der leder efter specielle gulvløsninger, så kan I med fordel finde inspiration og gode tilbud hos Vestbjerg Epoxygulve. Firmaet er førende ekspert og har mere end ti års erfaring med overfladebehandlinger med epoxy polyurethan, flydemørtel og acryl. Vestbjerg Epoxygulve udfører store og små opgaver hos erhvervskunder og privatkunder over hele landet til gode priser.

Robuste og slidstærke epoxygulve

I kan vælge mellem flere typer af gulve, alt efter hvad jeres behov er. Epoxygulve er især populære i industrien, fordi de er tre gange stærkere end beton og kan tåle massiv belastning. Epoxy anvendes bl.a. i autoværksteder, garager, lagergulve, landbrug og fabrikker. Ud over at være robust og slidstærkt, så er et epoxygulv også nemt at rengøre og vedligeholde, og det er skridsikkert. Epoxygulve har efterhånden også fundet vej til private hjem, hvor de anvendes i køkkener og badeværelser. Epoxygulve fås i mange flotte designs og farver, f.eks. sort, rød eller hvid.

Flotte stengulve

Hos Vestbjerg Epoxygulve kan I få specialdesignede stengulve med forskellige stenstørrelser og farvekombinationer. Stentæpper anvendes bl.a. i butikker, udstillinger, indgangspartier, boliger, garager, entreer og halls. Stentæpperne er limet sammen med epoxy, hvilket gør dem utroligt slidstærke og giver dem en flot glans, som fremhæver de smukke sten. Fordelen ved et stengulv er også, at I kan give det et mere personligt præg ved valg af sten, og I kan f.eks. få integreret jeres firmalogo eller et symbol eller emblem i gulvet.

Fleksible og lyddæmpende polyurethanangulve

Polyurethanangulve har ligesom epoxygulve en stor slid- og belastningsevne og er nemme at rengøre, og de egner sig godt til børneværelser, køkkener, forretninger, sportshaller, fitnesscentre, institutioner, mejerier eller slagterier. Polyurethanangulve har en blød belægning, hvilket gør dem behagelige at gå på, og de har en lyddæmpende effekt, hvis man f.eks. har træsko eller andet fodtøj på. Denne type gulv er vandtæt og kemikalieresistent. Der er minimum fem års garanti på belægninger fra Vestbjerg Epoxygulve, som udfører alle belægninger efter Dansk Byggeris forholdsregler. I er altid velkomne til at kontakte Vestbjerg Epoxygulve for vejledning eller et uforpligtende tilbud, før I beslutter jer for en bestemt type gulvbelægning.

Share.

About Author