Spar mange penge ved at købe en brugt iPhone

0

Hvis du ikke er sådan en, der må have den nyeste iPhone med det samme, den kommer, kan der være mange penge for dig at spare ved at købe en brugt iPhone. Det  er jo altid rart at kunne spare penge på noget. Så kan man bruge dem på noget andet. 

Der findes mange steder, hvor man kan købe brugte iPhones. Det er primært på nettet. Her bør man dog altid være opmærksom. Der er nogle, der stjæler iPhones for så at sælge dem videre. Et sted, hvor man kan være sikker på, at de ikke gør det, er phoneworld.dk. Alle iPhones er skaffet på helt lovlig vis. Du kan dermed være sikker på, at det er en ordentlig telefon, du får. 

Phoneworld.dk har et stort udvalg af iPhones. Du vil derfor højst sandsynligt kunne finde den model, du leder efter. Inden du går ud og køber en helt ny iPhone i en butik, er det i hvert fald en god ide at tjekke deres webbutik og se, om de har den telefon, du leder efter. 

Renses og istandsættes inden salg

Hos phoneworld.dk bliver alle telefoner renset og istandsættes, inden de bliver solgt videre. Phoneworld.dk’s professionelle reparatør laver eventuelle småfejl på telefonerne. Derudover bliver telefonerne renset, både udvendig og indvendig. De bliver renset udvendig, så man ikke kan se, at de har været brugt for. Derudover bliver det slettet, hvis der ligger noget på den fra den tidligere ejer. Telefonen er derfor stort set som ny, når man får den. Den har bare kostet mange færre penge. 

24 måneders reklamationsret

Når du køber brugte ting, er det sjældent, at der er en garanti på dem. Særligt hvis du køber dem via nettet og nærmest aldrig, hvis du køber dem via private. Hvis du køber en brugt iPhone hos phoneworld.dk, får du dog hele 24 måneders reklamationsret. Du er dermed sikret, at det er et ordentligt produkt, du køber. Noget, som phoneworld.dk kan stå inde for. 

Det giver altid en stor tryghed, når man køber noget brugt, at der er reklamationsret på. Særligt når man handler på nettet. Så føler man sig en del bedre stillet, hvis der skulle gå noget galt. 

Sælg din iPhone, når du køber en ny

Når du køber en brugt iPhone hos phoneworld.dk, kan du samtidig sælge din gamle iPhone. På den måde kan du få lidt flere penge til din næste telefon eller til noget andet, du gerne vil have. På hjemmesiden kan du nemt finde ud af, hvor mange penge du kan få for din brugte iPhone. Du taster ind, hvilket model det er, hvor meget hukommelse den har, og hvilken stand den er i, så kan du se beløbet for, hvor meget phoneworld.dl vil købe den for. 

Når du har besluttet dig for at sælge din telefon, giver du besked til phoneworld.dk. De sender dig et label, som du skal putte på pakken med telefonen. Så sender du telefonen til phoneworld.dk. Når de har set, at telefonen er i så god stand, som du har skrevet, giver de dig pengene. 

 

Share.

About Author