Smykker til enhver lejlighed

0

http://www.k-z.dk/da er et dansk fashion smykkebrand, der har mange års erfaring indenfor smykker. Firmaet blev etableret i 2003, hvor det lige siden er blevet mere og mere populært. Kranz & Ziegler dækker en bred målgruppe, da deres smykker er lavet i ægte metaller, som passer til flere forskellige stilarter. Brandet Kranz & Ziegler indeholder også linjerne STORY og COUTURE. I oktober i år lancerede de en limited edition med Stine Bramsen, som afspejler Stine Bramsens egen stil.

Man kan både finde deres smykker på deres webshop eller hos en af de mange forhandlere, som der er rundt omkring i landet.

De har et stort udvalg af smykker til kvinder. Indenfor halskæder har de både nogen med månesten, der er forgyldt, der har et vedhæng med 8 kt, og andre med forskellige slags sten.

Af øreringe har de både øreringe til dem, der gerne vil have store øreringe, men også til dem, der ønsker et par små ørestikker. Både øreringene- og ørestikkerne fås med forskellige sten og i forgyldt, i mat sølv og sølv osv.

Det samme gælder med deres ringe. De har både ringe, der er helt enkle som fx med et lille hjerte, og så har de ringe, der er meget brede, hvor der er mange sten på, eller hvor de er trekantede.

Deres armbånd fås med vedhæng, med sten, som en åben ring og som en kæde osv.

Udover det har de også brocher, som vil pynte fint på en trøje, poncho eller et sjal, ure og charms.

Deres smykker kan både bruges til hverdagsbrug og til festlige begivenheder. Man kan med fordel sammensætte sit eget sæt med et sæt øreringe, en halskæde, et armbånd og en ring, da smykkerne passer godt sammen i designet.

Hos Kranz & Ziegler får du altid gratis fragt. Derudover tilbyder de gratis indpakning, som man gøre brug af, hvis man skal købe et smykke i gave.

 

Share.

About Author