Skab et minimalistisk udtryk med en lampe fra Toldbod-serien

0

Gennem de seneste år har den danske og internationale designscene i høj grad været domineret af det industrielle og minimalistiske udtryk. Det vi ser vi både indenfor interiør, belysning og møbeldesign. Og af en god grund! Det rå og androgyne look har nemlig en evne til at skabe modspil og kontrast i hjemmet. Søger du at gøre din boligs indretning mere stilbevidst, er det derfor oplagt at tilføje boligelementer, der skaber dette unikke modspil til de mere farverige og personlige interiørelementer i boligen. En oplagt mulighed for at skabe en unik atmosfære i hjemmet er ved at vælge lamper og belysning med disse rå og androgyne egenskaber. Det danske designerbrand Louis Poulsen har med den unikke Toldbod serie designet og skabt fantastiske lamper, der indkapsler dette populære indretningsudtryk.

Dansk design

Toldbod-serien indeholder danske designklassikere i form af lamper i et tidløst udtryk, der fås i et væld af farver og forskellige modeller. I kollektionen af Louis Poulsens smukke lamper er det især 120 Toldbod lampen, der har fået stor opmærksomhed. Karakteristisk for alle lamper er, at lyset transporteres nedad, hvilket skaber et meget behageligt lys. Så uanset om du sidder ved skrivebordet og skal i gang med din arbejdsdag eller er klar til lidt hyggelæsning i sofaen, er en lampe fra Tolbod en oplagt og praktisk tilføjelse til din bolig.

Tidløst design der holder år efter år

Takket være Toldbod lampernes tidløse og minimalistiske design, kan du være sikker på at investere i lamper, der ikke går af mode. Hertil er det kvalitetsmæssige materialevalg og håndværk så gennemført, at du ikke skal bekymre dig for, om lamperne også virker om fem år. Med Louis Poulsen får du ægte dansk designhåndværk.

Share.

About Author