Oplev den sensuelle magi ved Magic Wand

0

Europe Magic Wand er en vibrator med mange tricks i ærmet. Lås døren og forkæl dig selv med nye eksperimenter med en sensuel vibrator, der har flere forskellige funktioner at vælge imellem. Oplev effekten ved de helt blide vibrationer, eller kom hurtigt i mål med de meget intense vibrationer – kun fantasien sætter grænser for hvilken massage og stimulering, Magic Wand kan bruges til. Besøg Volupto og bestil en overraskelse til kæresten, eller forkæl dig selv med et godt tilbud!

Magic Wand med flere styrkeniveauer

Når du får en Magic Wand med hjem, vil du opleve fordelene ved et meget alsidigt og fleksibelt stykke sexlegetøj. For det første kan du vælge mellem 6 forskellige styrkeniveauer i vibrationer. Du kan gå langsomt frem med de blide vibrationer på 2.800 rmp, og opleve intense vibrationer på det højeste niveau 6.000 rmp.

Magic Wand kører ikke på batteri, men tilsluttes direkte i din 230 V stikkontakt. Det skyldes, at de høje vibrationer kun kan nå deres styrkeniveau, hvis der er adgang til stærk strøm. Ledningen er 236 cm. lang, så du skal ikke bekymre dig om bevægelsesfrihed – du har stadig fuld fleksibilitet og mulighed for at bevæge dig rundt undervejs.

Sensuelt forspil eller hurtig orgasme

Du kan både anvende din Magic Wand som del af et sensuelt forspil eller som hjælp til at få dig udover kanten – enten alene eller sammen med kæresten. Kugletoppen er dækket af en blød silikonehætte, som gør den til en behagelig overflade, der sender vibrationerne skånsomt igennem. Med vandbaseret glidecreme vil du opleve en lækker effekt, når du skal lave en gang intim massage – hvor på kroppen det end måtte foregå.

Du kan sagtens anvende Magic Wand som det eneste sexlegetøj, men du kan også med fordel supplere vibrationerne med andre former for stimulation, særligt af anus og G-punktet. Læs mere om Magic Wand på Volupto’s hjemmeside. God fornøjelse!

 

Share.

About Author