Miniguide: Tre gode tips til at drive restaurant

0

Har du en iværksætter gemt i maven, og vil du gerne åbne din egen forretning? Så ønsker vi dig alt held og lykke. Det bliver hårdt, men med den rette indstilling og den rigtige indsigt kan det sagtens lade sig gøre. Vi kommer her med gode råd til, hvad du skal huske, når du gerne vil drive en succesfuld restaurant.

Godt udstyr koster

Når man har en restaurant, koster placeringen ofte en del i husleje, hvis man ligger på et sted, hvor man gerne vil have folk ind fra gaden. Men det koster altså også noget at opsætte en restaurant med både interiør og udstyr. Du skal have storkøkkenudstyr, som adskiller sig fra normalt køkkenudstyr, og det indebærer ikke alene store komfurer, men også ventilationsudstyr, som eksempelvis Geovent kan producere.

Service betyder noget for folk

En tjener får som udgangspunkt ikke så mange penge i timen, men det er vigtigt, at du sørger for, at de er glade og tilfredse med deres arbejde. Det er nemlig dem, som kommer i direkte kontakt med kunderne og som leverer en del af den oplevelse, du skal stå inde for som ejer. Instruer dem derfor i, hvad de skal gøre, og hvordan de skal agere.

Find en personlig indretningsstil

Udover maden er det at gå på restaurant også en personlig oplevelse, hvor man bliver taget ind i et univers af sanser. Det skal indretningen understøtte. Tilbyder du nye og moderne retter, kan rene linjer, blanke overflader og et futuristisk look være løsningen. Laver du klassisk fransk mad, skal du måske bruge nogle mere retro elementer.

Share.

About Author