Lamper til enhver lejlighed – og ethvert hus

0

Lys – og dermed også lamper – er vigtige for, hvordan vi opfatter et rum, og hvordan vi har det, når vi opholder os i det. De fleste kender følelsen af at blive trætte af mørket om vinteren. Ligegyldigt hvilken årstid det er, er det dog vigtigt, at du har noget ordentligt lys, der kan lyse rummene i dit hjem ordentligt op. Lampeguru.dk har mange forskellige slags lamper, og der vil helt sikkert også være noget, der passer til dit hjem og din pengepung.

Lamper til arbejde

De fleste har et sted i hjemmet, hvor de kan sætte sig med noget arbejde, eller hvor de kan udføre deres hobby. Det er vigtigt at have ordentlig lys, så du ikke overanstrenger dine øjne, når du arbejder. I et kontor er det derfor en god ide både at have en pendel eller en plafond, der hænger i loftet og giver lys til hele rummet, og en bordlampe, der kan lyse på de papirer, du skal læse, eller på det, du er ved at skrive. Det samme gælder på dit barns værelse, når det sidder og laver lektier, er det vigtigt, at der er ordentligt lys. Lampeguru.dk har flere forskellige slags lamper til børn.

Hvis du har et værksted, hvor du kan dyrke din hobby, er det også vigtigt, at lyset her er ordentligt. Her kan du med fordel få nogle spots, der giver meget lys.

Lamper til hygge

Det er meget forskelligt, hvad vi synes er hyggeligt. For nogle er en middag med gode venner eller med familien hyggeligt, for nogle er det at sidde og i sin yndlingsstol og læse en god bog, og for nogle er det at sidde i haven en sommeraften og nyde havens lyde og lugte. Lampeguru.dk har lamper til alle lejligheder.

Når du sidder ved middagsbordet, er det rart, at der er et ordentligt lys, så du kan se dem, du sidder sammen med og se, hvad du spiser. En pendel eller en lysekrone over spisebordet er derfor en god ide. Hvis du gerne vil spise middag i stearinlysenes skær, men ikke bryder dig så meget om levende lys og al deres os, kan du hos lampeguru.dk købe lange, hvide lys med batteri.

Når du sidder i din yndlingsstol og læser en bog, en avis eller laver håndarbejde, er det vigtigt, at der er ordentligt lys, så du kan se, hvad du læser, eller hvad du laver. Det er derfor en god ide at have enten en gulvlampe eller en væglampe, hvis stolen står i nærheden af sofaen. Lampen gør det muligt at rette lyset direkte mod det, du er i gang med.

Selv en dansk sommeraften, kan det blive lidt mørkt. Derfor kan det være rart at have nogle lamper uden for også. Lampeguru.dk har flere forskellige slags lamper, som lyskæder og solcellelamper, der kan give noget lys, mens du nyder en stille aften, eller en grillmiddag med venner og familie.

Lamper til børn

Børn har ofte mange forskellige funktioner inde på deres værelse, og det er derfor vigtigt, at de har lamper, der passer til de enkelte behov. Når de laver lektier, har de brug for en bordlampe, der kan give et ordentligt lys, når de leger, er en loftslampe ofte nok. Når de skal have læst godnathistorie, er det rart for dig, at der er en ordentlig lampe i nærheden af sengen, der kan give noget ordentligt lys. Samtidig kan det være rart for barnet, at noget af det øvrige lys kan slukkes, så der bliver en mere hyggelig stemning. Når barnet skal sove, kan det også være rart, at der er en natlampe, der ikke giver så meget lys, men giver ideen om, at lyset ikke er helt slukket.

Share.

About Author